Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9534
De la 07 Ianuarie 2003
120689600

Horoscop

  • 16 August 2013, 23:00
Berbec – Încercaţi să lăsaţi o impresie bună prietenilor şi persoanelor influente, dar, dacă faceţi lucrul acesta pentru a obţine un avantaj material, nu veţi avea câştig de cauză.

Taur – Visaţi astăzi şi lăsaţi multe lucruri să se rezolve de la sine. Nu vă lăsaţi indus în eroare de un prieten. Încercaţi să clarificaţi şi să rezolvaţi cu calm orice neînţelegerile ce se ivesc.

Gemeni – Dimineaţa s-ar putea să aveţi o controversă cu partenerul de viaţă. Fiţi diplomat şi daţi dovadă de răbdare! Vă sfătuim să nu riscaţi nimic, pentru că puteţi să pierdeţi bani.

Rac – Vă adaptaţi cu uşurinţă la situaţii noi şi reuşiţi că rezolvaţi unele probleme ale casei. Inspiraţia şi claritatea în gândire vă ajută să le daţi sugestii excelente celor care vă solicită sfatul.

Leu – Optimismul nu este punctul dvs. forte astăzi. Încercaţi să faceţi haz de necaz în loc să vă bosumflaţi când ceilalţi se amuză pe seama dvs. Sinceritatea este recomandată.

Fecioară – Cineva vă pune într-o situaţie cel puţin neplăcută. Cu puţin noroc, puteţi scăpa însă cu bine. Aveţi grijă să ocoliţi pe viitor astfel de persoane.

Balanţă – Aveţi tendinţa să riscaţi cam mult. Vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu forţaţi norocul. Este o zi favorabilă deplasărilor în interes de familie. Puteţi câştiga bani de unde nu vă aşteptaţi.

Scorpion – Dimineaţă nu vă puteţi respecta programul din cauza unei probleme de sănătate. După-amiază primiţi o veste legată de o moştenire.

Săgetător – Interesul pentru situaţiile cu care vă confruntaţi la serviciu va fi foarte mare, iar eforturile dvs. îi vor impresiona în mod plăcut pe superiorii ierarhici.

Capricorn – Entuziasmul de care daţi dovadă va face o bună impresie unei persoane de sex opus. Vi se vor face complimente, pe care, însă, nu este cazul să le luaţi foarte în serios.

Vărsător – Vă bucuraţi de un bun echilibru energetic în această zi. Din punct de vedere fizic, sunteţi într-o formă bună şi aţi putea face faţă unor activităţi mai deosebite.

Peşti – Ţineţi-vă cât mai departe de persoanele care se bagă în viaţa dvs., care stau cu ochii pe dvs. După ce trece pericolul, intimitatea alături de persoana iubită e remediul ideal.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Măritişul Alinuţei
Să învăţăm de la bulgari
Şarlatani profesionişti
Educaţia din jurul grătarul
Poştaşi din toate unităţile, sprijiniţi-mă! A sunat ordinul directoarei Marin
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă