Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
516
De la 07 Ianuarie 2003
112822362

Horoscop

  • 20 August 2013, 23:00
Berbec – Nu sunteţi foarte sigur de sentimentele pe care le nutresc ceilalţi şi deşi nu vă pasă în mod deosebit decât de cele ale partenerului de viaţă, veţi fi agitat toată ziua.

Taur – Este necesar să alegeţi alte căi de acţiune, numai că nimeni nu vă ajută sau, mai precis, nimeni nu vă încurajează să le găsiţi pe cele mai bune. Vă veţi descurca de unul singur.

Gemeni – Aveţi un aliat de nădejde la slujbă, şi el vă va aduce la cunoştinţă o informaţie ca s-ar putea arăta decisivă în lupta pe care o aveţi cu ceilalţi pentru un post mai bun decât cel actual.

Rac – Folosiţi timpul liber rămas după ce vă veţi ocupa de treburile casnice pentru a vă întâlni cu un prieten, doar pentru a pălăvrăgi pur şi simplu, fără a pune la cale nimic.

Leu – În această zi vi se recomandă prudenţă în tot ce veţi face, căci păreţi deosebit de impulsiv şi lipsit de orice urmă de tact până şi în discuţiile cele mai banale.

Fecioară – Nu aveţi motive reale de a fi nemulţumit, dar starea dvs. va fi tocmai contrară, din cauză că astăzi păreţi dominat de infatuare şi nimeni nu vă poate ajunge la nas.

Balanţă – Aveţi nevoie de un împrumut, din cauza unor cheltuieli neprevăzute şi dvs. veţi face ceva drumuri până ce veţi reuşi să vă rezolvaţi problema stringentă.

Scorpion – Sobrietatea la limita gravităţii şi rigoarea aproape ştiinţifică vă sunt calităţile dominante ale zilei şi chiar de veţi reuşi, mai mult veţi nedumeri, cu această nouă faţetă a caracterului dvs.

Săgetător – O persoană din anturaj, dintre cele mai apropiate, vă va scoate astăzi din sărite, cu pretenţiile sale exagerate şi cererile lipsite de orice decenţă.

Capricorn – Nu abuzaţi de forţele şi relaţiile dvs. şi încercaţi mai bine calea diplomaţiei, pentru a putea beneficia din plin de ziua deosebit de norocoasă ce ar putea fi aceasta.

Vărsător – O vizită ce se anunţă plicticoasă şi chiar creatoare de stres, va fi contramandată telefonic şi dvs. veţi profita pentru a ieşi în oraş cu persoana iubită.

Peşti – Personalitatea dvs. îi fascinează şi totodată îi derutează pe ceilalţi. Nu fiţi mai critic decât se cuvine. Nu faceţi abuz de mâncare. S-ar putea ca stomacul să vă facă unele probleme.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Business is business
Procurori grăbiţi sau judecători corupţi?
Ciupercile lui Beju
Soţii Alexa s-au sinucis, cine-s vinovaţii?
Adevărata faţă a noilor parlamentari (I)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă