Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12697
De la 07 Ianuarie 2003
111281031

Horoscop

  • 21 August 2013, 23:00
Berbec – În relaţia cu cei dragi sunteţi astăzi un pic cam prea autoritar şi acest lucru vă va conduce la certuri însoţite de cuvinte grele, pe care le veţi regreta ulterior.

Taur – Evitaţi excesele de orice natură, în special alimentare şi încercaţi să vă împăcaţi cu ideea că dvs. nu sunteţi un as în toate.

Gemeni – Vizita unor prieteni va fi doar un prilej relativ de bucurie, căci musafirii par dintre aceea care ţin morţiş să dea sfaturi, deşi li se citeşte invidia în vorbe.

Rac – Este o zi dominată de pesimism, căci planurile făcute cu multă migală şi destule speranţe, se vor dovedi complet nerealiste şi veţi fi nevoit să şi renunţaţi la o parte din ele.

Leu – Vă terorizaţi pur şi simplu partenerul de viaţă cu cererile dvs. extravagante, după ce toată ziua la serviciu aţi fost un adevărat campion la intrigi şi bârfe.

Fecioară – Veţi da astăzi dovadă de mult prea multă excentricitate şi poate ceva aroganţă, ceea ce vă va atrage destule neplăceri de moment şi antipatii de lungă durată.

Balanţă – Nu este o zi deloc potrivită pentru a vă confesa, oricât v-ar fi prietenul de bun şi nici pentru a semna vreun act, chiar dacă aţi discutat înainte îndelung toate clauzele sale.

Scorpion – Se petrec evenimente neaşteptate, cărora le veţi face faţă cu bine şi care vă vor solicita doar fizic, fără a o face şi psihic sau sentimental, căci azi sunteţi un veritabil profesionist.

Săgetător – Cearta cu partenerul dvs. poate deveni stresantă şi ar fi foarte bine dacă v-aţi putea domoli un pic impetuozitatea debordantă, risipită pe cauze mici.

Capricorn – Prietenii vă vin astăzi în vizită sau vă scot pe dvs. din casă, întâlnirea, fără folos direct material sau social, dovedindu-se însă a fi relaxantă.

Vărsător – Vă preocupă mult aspectul dvs. exterior, căruia astăzi îi veţi dedica mult mai mult timp decât într-o zi obişnuită, pentru că simţiţi că veţi cunoaşte o persoană deosebită.

Peşti – Vi se va părea a fi o zi dintre cele obişnuite, dar mulţimea evenimentelor mărunte, şi plicticoase în genere, vă vor aduce seara o stare de oboseală extremă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Evreul şi… analiza medicală
Amişculesei şi malaxorul mitei
Întru respectarea tradiţiei, Mariţa a fost jertfită
Patru inspectori fiscali sunt cercetaţi penal
Adevărata faţă a noilor parlamentari (II)
Comunicat de presă – Modern Calor Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă