Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
15681
De la 07 Ianuarie 2003
106344760

Horoscop

  • 28 August 2013, 23:00
Berbec – S-ar putea să vă certaţi cu partenerul. Înainte de a-i reproşa ceva, gândiţi-vă să nu faceţi eforturi mari. Odihniţi-vă şi încercaţi să fiţi mai optimist!

Taur – E posibil să înţelegeţi greşit propunerile partenerului de afaceri şi să declanşaţi o discuţie în contradictoriu. Păstraţi-vă calmul! Altfel, discuţia poate lua amploare.

Gemeni – Astăzi este o zi favorabilă plăcerilor pătimaşe trăite cu persoana iubită şi, pentru cei care nu sunt un cuplu stabil, o zi oportună pentru găsirea unui partener de distracţie.

Rac – Vă simţiţi sabotat de mulţimea de invidioşi care roiesc în jurul dvs. şi pare a fi cel mai bine să îi ignoraţi c aroganţă, dacă nu vreţi să fiţi doborât de stres.

Leu – Vă arătaţi deschis dialogului cu persoane despre care nu aţi avut o părere prea bună până acum şi veţi regreta că nu aţi făcut-o cu mai multă vreme în urmă.

Fecioară – Sunteţi deja într-o formă excelentă şi toţi vă vor considera o persoană extrem de agreabilă, ce trebuie invitată într-un loc mai special, unde vă veţi simţi excelent.

Balanţă – Sunteţi mai nostalgic decât vă este felul de obicei, dar nu veţi avea timp să visaţi la vremurile trecute, o veste importantă ce vă deschide noi orizonturi, vă va parveni după prânz.

Scorpion – Ar fi foarte bine să priviţi lucrurile dincolo de aparenţe, cu ceva detaşare, pentru că tot ce vi se pare vopsit în nuanţe de roz bombon, se va dovedi în curând a fi fost de fapt cenuşiu.

Săgetător – Veţi reuşi astăzi să smulgeţi o mărturisire, care vă va demonstra că bănuielile li temerile dvs. erau perfect justificate, dar satisfacţia vă va fi relativă.

Capricorn – Pe plan financiar începe să vă zâmbească norocul. Puteţi câştiga o sumă frumoasă. Cei din jur au încredere în capacităţile dvs. Vă recomandăm să evitaţi orice acţiune ilegală.

Vărsător – Sunteţi predispus în a avea controverse aprinse, pentru că vă veţi lovi de orgoliile altora, fiecare dintre cei cu care veţi intra în contact având idei personale, din păcate şi puţine şi fixe.

Peşti – Vă preocupă exagerat de mult problemele personale şi aveţi tendinţa să le neglijaţi pe cele sentimentale. Nu este indicat să vă ocupaţi de afaceri, pentru că există unele riscuri.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Dresoarea şi directorul de circ
Politica ipocriziei sănătăţi noastre la Spitalul judeţean
Un nou magazin la Uvertura Mall
Începe tabăra de vară în domeniul situaţiilor de urgenţă
Guvernul aprobă exploatarea perimetrului Roşia Montana
Guvernul a aprobat Ordonanţa de încasarea impozitelor agricole de Primarii
Merkel: Grecia nu ar fi trebuit să fie primită niciodată în zona euro
Băsescu nu acceptă intervenţii din afara României care să ne spună cum să ne organizam administrativ-teritorial
Răspunsul sfidător al Ministerului Finanţelor în scandalul ajutoarelor de minimis
Marea răfuială a lui Portariuc
Ioan Rotundu
Suliţa/Botoşani: Drumul incompetenţei proiectantului Miriţă - Nimigean
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă