Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
25103
De la 07 Ianuarie 2003
122885170

Horoscop

  • 29 August 2013, 23:00
Berbec – Vă folosiţi de creditul moral pe care îl aveţi din partea unor persoane importante, de curând cunoscute, pentru a demara o mică afacere, sau de a ocupa o mai bună poziţie socială.

Taur – Sunteţi prea puţin dispus să faceţi mişcare, forma fizică fiindu-vă ultima dintre preocupări, în această zi pe care dvs. o veţi petrece într-un cadru cât se poate de intim.

Gemeni – Nu sunteţi în apele dvs. şi vi se pare că vă pândesc pericole la tot pasul. Nu fiţi atât de pesimist, căci nu vă aşteaptă o zi foarte grea decât dacă dvs. singur v-o faceţi astfel.

Rac – Astăzi sunteţi gata să vizitaţi nişte rude pe care nu le-aţi mai văzut de multă vreme. Este cazul să vă înarmaţi cu ceva mai multă răbdare, întrucât veţi întâlni o persoană foarte agreabilă.

Leu – Norocul stă la pândă şi este gata să vă răsplătească, însă nu-l foraţi. S-ar putea să aveţi şanse de câştig, însă numai dacă mizaţi pe inspiraţie. Spre seară, ar fi bine să ieşiţi puţin din casă.

Fecioară – Feriţi-vă de îmbolnăviri de orice gen. Sunteţi predispus la o răceală sau chiar la un mic accident, însă fără urmări grave. Este bine să fiţi ceva mai rezervat astăzi şi nu plecaţi la drum lung.

Balanţă – Fiţi fermi, dar dedicaţi totodată. Deşi aveţi un plan, vă gândiţi în primul rând la efectele lui asupra celorlalţi. Dar asta se poate schimba odată ce veţi elimina deciziile greşite.

Scorpion – Este posibil să aveţi o dispută cu persoana pe care o preţuiţi cel mai mult. Încercaţi să vă abţineţi de la ieşiri necontrolate şi mai ascultaţi de cei din jur.

Săgetător – Vă simţiţi măgulit ori de câte ori sunteţi chemat să apăreţi în societate. Aveţi putere de convingere, fiind înclinat să vă deschideţi sufletul celor apropiaţi.

Capricorn – Astăzi veţi încasa o datorie mai veche. De asemenea veţi avea discuţii fructuoase asupra unei afaceri mai vechi care revine în actualitate. Ce mai, aveţi o zi propice veniturilor financiare şi ar fi păcat să nu profitaţi din plin de ea.

Vărsător – Vă simţiţi iubit şi chiar protejat de partenerul de viaţă şi acest lucru vă dă o şi mai mare încredere în dvs., într-o zi în care este posibil orice în afară de banalitate.

Peşti – Munca dvs. de astăzi nu are pic de strălucire, fiind dintre cele numite „neutre”, fără reuşite spectaculoase sau eşecuri umilitoare, adică nici capul, dar nici coada listei.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Sfat între prietene
Bancă de spermă pentru a coloniza alte planete
Circa 260.000 de români au declarat Fiscului că obţin venituri din chirii
Creier uman în miniatură, creat în laborator
Când va afla Dan Voiculesc cât va sta după gratii
Autorităţile slovace au pus muzica lăutărească preşedintelui Băsescu
A fost răpus şi pe ultimul crâşmar autentic
Ioan Rotundu
Marea prosteală a pomanagiilor PSD
Ioan Rotundu
Botoşani: Bătaia de joc a celor de la E.ON n-are margini
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog