Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
8790
De la 07 Ianuarie 2003
70962894

Horoscop

  • 30 August 2013, 23:00
Berbec – Relaţiile cu partenerul de viaţă s-ar putea să fie ceva mai tensionate şi este de preferat, pentru o împăcare dulce, să fiţi dvs. cel care face concesii, chiar dacă vina aparţine ambelor părţi.

Taur – Va fi vorba astăzi de numeroase dispute şi lupte acerbe, pe care însă, majoritar, le veţi câştiga în final, bine ajutat de diplomaţia dialogului şi din plin sprijinit de o persoană potentă.

Gemeni – Experimentaţi o nouă atitudine, încercând chiar de astăzi să fiţi mai tolerant şi flexibil în judecarea comportamentului celorlalţi trăind din plin satisfacţia de a vă dovedi un mic Dumnezeu.

Rac – O rudă ce are relaţii înalte vă promite tot sprijinul ei, dar cum aceasta a mai făcut şi altădată promisiuni ce n-au fost onorate, dvs. veţi avea anumite rezerve, nu numai speranţe.

Leu – Se pare că astăzi rataţi o bună ocazie de a vă face remarcat, din cauza combativităţii scăzute, dar vina nu vă aparţine, ea fiind doar o consecinţă a stării proaste de sănătate.

Fecioară – Doar alături de persoana iubită puteţi găsi rezolvarea unor probleme ce vă frământă şi aşa vă veţi petrece ziua, doar voi doi împreună, căci musafirii veniţi după prânz nu contează.

Balanţă – Veţi avea foarte multe lucruri de făcut, ceea ce vă va crea o stare de agitaţie destul de pronunţată, dar nu veţi avea motiv să vă panicaţi, căci nu trebuie totul terminat într-o zi.

Scorpion – Ambiţiile vă sunt mari, peste măsura posibilităţilor, dar dacă veţi analiza cu grijă situaţia şi veţi găsi calea să vă atrageţi de partea dvs. un sponsor, aţi putea reuşi.

Săgetător – Preocupat cu tot dinadinsul de a fi pe placul mulţimilor, uitaţi că ţinta dvs. e unică şi păreţi a avea toate şansele doar de a face geloasă pe persoana iubită, fără a vă apropia nici un pas.

Capricorn – Acţiunea directă şi încăpăţânarea încrâncenată, vă pot aduce astăzi satisfacţii mari, morale mai degrabă decât materiale, deşi sunteţi într-o zi în care solicitarea vă va fi maximă.

Vărsător – Zi plină, cu şanse bune de îmbunătăţire a poziţiei sociale, mult peste medie, însă nefericită pentru dvs. în mare măsură şi asta pentru că veţi fi nevoit să faceţi concesii majore.

Peşti – Sunteţi atras într-un joc început ca o farsă nevinovată, dar care curând va evolua într-o direcţie neaşteptată, şi veţi avea viaţă grea pentru a putea ieşi cu faţa curată şi onoarea nepătată.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


ANAF vânează persoanele care au obţinut venituri din activităţi agricole în 2013
Simulare de situaţii de urgenţă la Dedeman
Responsabilii pentru „Sunt o babă comunistă” la Cine Grand în Uvertura Mall
„Burlacul” Bogdan Vlădău la Uvertura Mall
Liderii PSD nu au vrut să comenteze intenţia liberalilor de scădere a contribuţiilor la pensii
Vehiculele cu marfa care tranzitează România vor plăti o taxă de autorizare
Victor Ponta despre scăderea CAS: Este un obiectiv al USL, încercăm să o facem în 2014
Cum arată cele zece regiuni stabilite de PSD
Bancul zilei: Cu „bărbăţia” la doctoriţă
Câteva impresii dintr-o vizită ciudată. Traian Băsescu în Slovacia
Botoşani: Summer Fest a început prost şi continuă la fel
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă