Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
28774
De la 07 Ianuarie 2003
87559452

Horoscop

  • 1 September 2013, 23:00
Berbec – O zi ce va începe bine, dar care se va termina neplăcut, datorită unor prieteni stupizi, sau a unor rude ceva mai în vârstă, care îşi permit să vă dea sfaturi de care n-aveţi nevoie, în propria casă.

Taur – Sunteţi mai melancolic decât vă este felul de obicei, dar nu are rost să visaţi la ziua trecută. O veste importantă, ce vă va deschide noi orizonturi, vă va parveni înspre seară.

Gemeni – Controverse aprinse, cu scântei, cu cineva din familie, fără posibilităţi de compromisuri de către nici una din părţile beligerante, ce nu se vor încheia nici cu lăsarea serii.

Rac – Veţi reuşi astăzi să vă redobândiţi siguranţa şi liniştea interioară, ceea ce vă este mai mult decât suficient pentru a vă preocupa mai serios şi cu mai mult folos de carieră.

Leu – Încercaţi să nu cheltuiţi nesăbuit şi să faceţi corect toate calculele, pentru că finanţele ar putea constitui pentru dvs. o problemă serioasă în perioada următoare.

Fecioară – Veţi petrece clipe de tandreţe şi romantism alături de partenerul dvs., găsind şi timpul necesar spre a face împreună planuri de viitor.

Balanţă – O persoană din familie îşi permite să ia o decizie în locul dvs., punându-vă în faţa faptului împlinit şi acest lucru vă va irita în mod deosebit.

Scorpion – Deciziile dvs., foarte rapide, sunt lipsite de înţelepciune, astăzi făcând o mare favoare unui duşman înverşunat şi nedreptăţind un prieten pururi devotat.

Săgetător – Relaţiile cu ceilalţi sunt destul de tensionate, pentru că forţaţi nota şi încercaţi să îi târâţi pe toţi în ceea ce faceţi, fără a avea şi argumentele necesare mişcării lor.

Capricorn – Daţi dovadă de prudenţă dacă vi se cere să semnaţi orice fel de act, încercând să deveniţi invizibil pentru şef, pentru că nu veţi face decât mari greşeli.

Vărsător – Veţi lua o hotărâre, nu neapărat de importanţă majoră, dar care îi va şoca într-atât pe ceilalţi încât vi se va reproşa spontaneitatea lipsită de tact, cu care decideţi în numele altora.

Peşti – Vizita unui prieten va fi impulsul punerii în practică a unui plan mai vechi, legat de activităţi practice, pentru care astăzi aveţi şi disponibilitatea necesară.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Darurile lui Dumnezeu către Adam şi Eva
ANSVSA: România poate relua exporturile de carne de porc către China
Kelemen Hunor ii propune premierului o relaxare fiscală pentru 2014
O substanţă chimică misterioasă apărută pe plajele Marii Negre bulgăreşti
Victor Ponta grăbeşte adoptarea legii referendumului
Ponta va vota împotriva proiectului Roşia Montana
Nu mai alergaţi după diplome, nu vă folosesc la nimic. Însuşiţi-vă noţiunile
Lista modificărilor de preţuri valabile de la 1 septembrie
ce scumpiri aduce toamna în portofelele românilor
Ipocrizie şi duplicitate la liderii USL
Ioan Rotundu
Ministrul pitic s-a tâmpit
Ioan Rotundu
Botoşani: Panarama numită Summer Fest s-a încheiat
Voluntariat cultural şi la Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă