Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
20740
De la 07 Ianuarie 2003
122880807

Horoscop

  • 3 September 2013, 23:00
Berbec – S-ar putea să aveţi azi probleme cu prietenii, din cauza unor bârfe şi cu persoana iubită, pe motive de gelozie, dar nu este exclus să aveţi parte chiar de ambele neplăceri.

Taur – Dacă nu sunteţi un cuplu stabil, aveţi astăzi o nouă ocazie de a cuceri inima sufletului dvs. pereche; dacă da va trebui să daţi o nouă dovadă a dragostei dvs.

Gemeni – Prietenii nu reuşesc să vă tempereze oarecum din elan, căci dvs. sunteţi nu doar impetuos, ci de-a dreptul nesăbuit, şi în acţiuni şi în disputele verbale.

Rac – Un zvon, conform căruia dvs. chiar aţi fost nominalizat pentru o promovare, vă va ajunge astăzi la urechi, dar aşteptaţi mijlocul săptămânii ce vine pentru a vă sărbători reuşita.

Leu – Spiritul dvs. critic extrem de ascuţit vă poate juca astăzi o festă urâtă, mai ales dacă vă angrenaţi în dispute cu şefii sau cu persoanele de sex opus.

Fecioară – Reevaluaţi-vă poziţia în cadrul familiei şi la locul e muncă şi trageţi concluziile care se impun, dar nu acţionaţi imediat, căci nu veţi face decât să înrăutăţiţi lucrurile.

Balanţă – Veţi avea o întâlnire plăcută, nu neapărat utilă din punct de vedere profesional sau social, despre care este bine să nu pomeniţi nimănui, mai ales celor dragi.

Scorpion – O persoană din anturaj, dintre cele mai apropiate, vă scoate astăzi din sărite, cu pretenţii exagerate şi cereri realmente inacceptabile vouă.

Săgetător – O lungă discuţie cu părinţii vă va lămuri mai multe aspecte nebuloase ale unor probleme ce vă stresau de mai multă vreme, luminându-vă calea.

Capricorn – Nimeni nu vă este pe plac, nici un sfat nu vi se pare bun, nimic din ce face altul nu vi se pare bine realizat, dar nimănui nu îi pasă de părerile dvs.

Vărsător – Vă parvin multe veşti, de la diferite persoane, dar nu daţi crezare fără o verificare temeinică nici uneia dintre ele, căci nu toate sunt spuse de persoane bine intenţionate.

Peşti – Pe cât posibil, temperaţi-vă pornirile critice, altfel riscaţi să aveţi discuţii cu multă lume. O activitate extraprofesională vă va ajuta să vă mai relaxaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Antrenorul lui Chuck Boriss
O copilă din Botoşani a cucerit podiumul unui festival de muzică din ţară
Clovnul lui Putin şi-a continuat circul la Chişinău
Lege pentru părinţii care pleacă la lucru în străinătate
Senatul a respins cererea de reexaminare a preşedintelui Băsescu
cvorumul la referendum va fi de 30%
Rusia ameninţă Republica Moldova cu un nou embargo la importul de vinuri
Deşi acuzat penal, PNL îl trimite pe Ovidiu Silaghi în Parlamentul European.
Botoşani: Locul unde se află „leopardul” primarului Portariuc (II)
Ioan Rotundu
Un teribilist de 14 ani a dat bătăi de cap polițiștilor
Sute de contestații la Bacalaureatul de toamnă
Peste trei sute de posturi libere în învățământ
Centre de permanență pentru bolnavii din satele județului
Grave acuzaţii la adresa conducerii societăţii RVG
Ioan Rotundu
Modern Calor - Comunicat umplere instalaţii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog