Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12699
De la 07 Ianuarie 2003
111321346

Horoscop

  • 4 September 2013, 23:00
Berbec – Se pare că acordaţi prea multă importanţă unor probleme mărunte şi sunteţi tentat să exageraţi. Grijile nejustificate ar putea să vă afecteze sănătatea. ar fi bine să vă relaxaţi!

Taur – Faceţi câteva drumuri scurte, în care reuşiţi să îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea, însă, ca partenerul de viaţă să nu fie de a acord să cumpăraţi un obiect de valoare.

Gemeni – Din cauza oboselii, este posibil să fiţi din cale afară de nervos şi să vă controlaţi cu mare greutate. Nu este exclus să vă certaţi cu cei din jur. Ar fi bine să vă stăpâniţi agresivitatea.

Rac – Se pare că aveţi dificultăţi de concentrare. Ar fi indicat să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp, pentru că riscaţi să aveţi surprize neplăcute. Limitaţi-vă la activităţi de rutină!

Leu – Un prieten vă redă buna dispoziţie şi optimismul propunându-vă o colaborare. Ascultaţi cu răbdare propunerile partenerului! După-amiază s-ar putea să aveţi o neînţelegere cu un vecin.

Fecioară – Dimineaţă, sunteţi predispus la exagerări. O discuţie banală cu un coleg poate să degenereze într-o ceartă serioasă. Puteţi evita divergenţele dacă nu vă impuneţi punctul de vedere.

Balanţă – Se pare să astăzi aveţi un spirit critic ieşit din comun şi aveţi tendinţa să faceţi o tragedie din orice mărunţiş. După-amiază începeţi să vă pregătiţi pentru o călătorie în interes personal.

Scorpion – Dimineaţă se pare că reuşiţi să vă dezamăgiţi un prieten apropiat. Sunteţi predispus la gafe. Ar fi bine să ascultaţi o persoană mai în vârstă din familie, chiar dacă nu vă convine.

Săgetător – S-ar putea să fiţi neliniştiţi din cauza unor probleme minore. Nu este cazul să vă faceţi probleme. După-amiază, o rudă vă împrumută o sumă importantă sau vă propune o colaborare.

Capricorn – Sunteţi plin de energie şi capabili de eforturi intense. Aveţi grijă să nu vă suprasolicitaţi, ca să nu aveţi probleme de sănătate! După-amiază, o să aveţi musafiri din altă localitate.

Vărsător – Indiferent de vechimea avută în relaţia de cuplu, astăzi dvs. veţi avea ocazia de a cunoaşte o faţetă necunoscută a partenerului dvs., care vă va uimi.

Peşti – După o perioadă destul de oscilantă, astăzi, aveţi în sfârşit ocazia să vă relaxaţi acasă la dvs., fără a fi deranjat de musafiri şi fără a avea urgenţe casnice de rezolvat.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Modern Calor - Comunicat umplere instalaţii
Bancul zilei: Compunerea Ilenuţei
Vladimir Putin nu exclude participarea Rusiei la un atac militar
Ministerului Agriculturii vrea să blocheze vânzarea terenurilor către străini
proprietatea de terenuri agricole in extravilan pe persoana fizica nu poate depăşi 100 ha
Alexandria Librării deschide prima librărie din Botoşani (P)
Carrefour aplică noul TVA de 9% la pâine şi făină şi ieftineşte suplimentar preţul (P)
Comunicat de presă – APIA Botoşani
E LEGE: Dacă pleci la muncă în străinătate, anunţi primăria să aibă grijă de copiii tăi
Bani grei băgaţi în televiziuni de către Roşia Montană Gold Corporation
se va lăsa populaţia prostită de publicitatea din televiziuni?
O pastilă digitală capabilă să transmită mesaje din interiorul organismului
A descoperit un tezaur cu 47.000 de monede otomane de argint
Regrete PSD-oiste după guvernarea PDL
Ioan Rotundu
Condiții preferenţiale maternitate contra unei sume modice
Şantierele şi plăţile restante de la şcoli s-au înjumătăţit
Maternitate de lux la Botoșani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă