Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
6592
De la 07 Ianuarie 2003
113036600

Horoscop

  • 6 September 2013, 23:00
Berbec – O glumă răutăcioasă vă poate întrista. De aceea, despre viaţa personală e bine să vorbiţi doar cu oamenii apropiaţi. Colegii vă vor răsplăti pentru ajutorul pe care l-aţi oferit.

Taur – Nu vă asumaţi nici un risc, oricât ar fi ele de mic, nu vă asumaţi nici o nouă responsabilitate, oricât v-ar părea că ar fi la îndemână, doar odihniţi-vă bine, că şi mâine e o zi.

Gemeni – Persoana iubită îşi arată înflăcărarea, dar dvs. îi veţi răspunde cam în doi peri, bănuind că sunteţi înşelat, dacă nu fizic măcar în ceea ce privesc banii cheltuiţi fără de ştirea dvs.

Rac – Încrederea pe care dvs. o aveţi în anturajul simpatic vă va face extrem de vulnerabil, conducându-vă spre statutul de victimă, nevoită să plătească solitar greşelile celorlalţi.

Leu – Bune şi variate oferte făcute de multe persoane pe care le simpatizaţi, de a vă distra în această zi, dar se pare că vreţi mult mai mult şi rămâneţi alături doar de persoana iubită.

Fecioară – Adesea risipit în nimicuri şi cauze mici, astăzi sunteţi într-o zi de excepţie, căci ţintele mari vă sunt la îndemână, favorizat fiind şi de conjuncturi favorabile independente de dvs.

Balanţă – Veţi fi pus astăzi în situaţia delicată de a avea o discuţie extrem de neplăcută cu persoana iubită, ajungându-se cu siguranţă la jigniri reciproce, pe care le veţi regreta amândoi.

Scorpion – Sunteţi plin de dinamism, dar nu veţi dovedi prea mult entuziasm în cele ce veţi face astăzi, pentru vă va fi vorba de noi sarcini trasate de alţii într-o zi în care vă doreaţi independenţă.

Săgetător – Dacă în dimineaţa aceasta aţi venit pregătit sufleteşte pentru rutina ştiută, veţi avea parte de o mare surpriză, şi veţi fi pus să faceţi mai multe lucruri cu care dvs. nu sunteţi obişnuit.

Capricorn – O zi plină de satisfacţii. Veţi beneficia şi de nişte venituri financiare neaşteptate iar ziua se va încheia cu o distracţie pe cinste.

Vărsător – Sunteţi prea puţin dispus să mai faceţi mişcare şi astăzi, forma fizică fiindu-vă ultima dintre calităţi, drept pentru care această zi dvs. o veţi petrece… nefăcând nimic.

Peşti – Dacă mai aveţi dorinţe secrete, pe care nu le-aţi împărtăşit încă persoanei iubite, puteţi azi să o faceţi, se pare că astăzi dvs. sunteţi mai convingător ca oricând.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: ;ariaj regretat tardiv
Războiul împotriva românilor din Italia continuă
* "România, bestia neagră a Europei. Să-i expediem pe toţi românii acasă!"
Scrisoare deschisă către Brigitte Bardot, din partea unei cititoare
Ar trebui să vă întrebaţi de ce trebuie să moară copiii noştri pentru câinii dumneavoastră
Au cerut demisia Guvernului şi a Parlamentului
Modificare importantă în noul an şcolar
Cătălin Flutur demască prostiile administraţiei Portariuc
Proiect la Răchiţi
Sancţionează lipsa de reacţie a autorităţilor în problema câinilor
Flutur goleşte de conţinut raportul primarului Portariuc
Câştigătorii taberei de vară în domeniul situaţiilor de urgenţă
Televizorul piroman
Modern Calor: Comunicat umplere instalații
Botoşani/Video: Copil de 4 ani salvat de haita de câini de un canal
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă