Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3641
De la 07 Ianuarie 2003
114872197

Horoscop

  • 8 September 2013, 23:00
Berbec – Cei din familie au propriile păreri în orice problemă. N-are rost să vă contraziceţi: faceţi ca ei! Lăsaţi-vă furat de lene: o canapea moale, o carte bună…

Taur – Apăraţi-vă punctul de vedere, chiar dacă va trebui să ridicaţi tonul. Dacă doriţi să-i convingeţi de ceva pe cei din familie, puteţi să o faceţi astăzi: aveţi multă putere de convingere.

Gemeni – Vă daţi peste cap să vă faceţi la timp toate treburile, ba chiar să şi lucraţi în avans, pentru ca apoi să constataţi că nu a fost decât muncă în zadar. Fiţi cât mai temperat şi nu vă grăbiţi.

Rac – Nu luaţi decizii pripite, chiar dacă sunteţi nesigur, iar ceilalţi încearcă să vă determine să o faceţi. Lăsaţi ca totul să curgă de la sine, trageţi puţin de timp şi nu vă pierdeţi interesul.

Leu – Ascundeţi-vă toate îndoielile în spatele unui zâmbet. Lăsaţi-vă dus de curent. Priviţi în jur, informaţi-vă. Vremea concluziilor nu a venit încă.

Fecioară – Cei care nu se tem de schimbări şi de un plus de mici atribuţii nor vor avea de câştigat. Sunt favorizate ideile noi şi stilul activ. Vă veţi bucura de susţinerea colegilor.

Balanţă – Tentaţia de a cheltui banii pe mărunţişuri sau de a face datorii exagerate este extrem de mare. Străduiţi-vă să faceţi economii. În special atunci când este vorba de cadouri.

Scorpion – Explicaţi încă de dimineaţă celor din familie că azi îşi pot rezolva şi singuri toate problemele. Doar astfel veţi reuşi să vă bucuraţi de o zi de odihnă.

Săgetător – Înainte de a reacţiona la zvonuri, număraţi până la zece şi ţineţi cont doar de fapte concrete. O seară în compania prietenilor este cel mai bun medicament contra monotoniei.

Capricorn – Va fi o zi favorabilă din toate punctele de vedere dacă nu veţi fi capricios şi nu vă veţi bosumfla cu şi fără motiv. Ceea ce vă nemulţumeşte acum, curând vă va face doar să zâmbiţi.

Vărsător – Nu-i pretindeţi partenerului să fie perfect. Prea multă critică poate fi distructivă. Încercaţi să evitaţi divergenţele. Învăţaţi să-i ascultaţi cu răbdare pe alţii.

Peşti – Ştiţi că aveţi dreptate, dar pentru a-i atrage de partea dvs. pe cei dragi, va trebui să apelaţi la toată puterea dvs. de convingere.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ce verifică bărbatul după un accident auto
Au intrat fraudulos in Palatul Buckingham şi au încercat să jefuiască
Patriarhul Kirill, huiduit la Chişinău
Criza din Siria: SUA nu se angajează să aştepte raportul ONU
Lumea lu' Rotundu: Comoara dispărută
Băsescu a dat liber la urmărirea penală împotriva lui Videanu şi Silaghi
Siria: Imagini video cu victimele atacului din 21 august au fost arătate congresmenilor americani
Ponta nu uita,
Va veni şi vremea ta!
Ioan Rotundu
Puturoşii satelor au tupeu
Ioan Rotundu
Din ciclul „Afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”
buruianul de pe strada Pod de Piatr
Botoşani: Ce-a fost mai întâi în Rotunda: biserica sau gunoiul?
Ioan Rotundu
Centrul Vechi riscă să rămână abandonat de afacerişti
Auditul de la Locativa îl vizează de fapt pe Cătălin Flutur
Hoţ la spital
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă