Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
9117
De la 07 Ianuarie 2003
95521280

Horoscop

  • 9 September 2013, 23:00
Berbec – Cei din familie au propriile păreri în orice problemă. N-are rost să vă contraziceţi: faceţi ca ei! Lăsaţi-vă furat de lene: o canapea moale, o carte bună…

Taur – Apăraţi-vă punctul de vedere, chiar dacă va trebui să ridicaţi tonul. Dacă doriţi să-i convingeţi de ceva pe cei din familie, puteţi să o faceţi astăzi: aveţi multă putere de convingere.

Gemeni – Vă daţi peste cap să vă faceţi la timp toate treburile, ba chiar să şi lucraţi în avans, pentru ca apoi să constataţi că nu a fost decât muncă în zadar. Fiţi cât mai temperat şi nu vă grăbiţi.

Rac – Nu luaţi decizii pripite, chiar dacă sunteţi nesigur, iar ceilalţi încearcă să vă determine să o faceţi. Lăsaţi ca totul să curgă de la sine, trageţi puţin de timp şi nu vă pierdeţi interesul.

Leu – Ascundeţi-vă toate îndoielile în spatele unui zâmbet. Lăsaţi-vă dus de curent. Priviţi în jur, informaţi-vă. Vremea concluziilor nu a venit încă.

Fecioară – Cei care nu se tem de schimbări şi de un plus de mici atribuţii nor vor avea de câştigat. Sunt favorizate ideile noi şi stilul activ. Vă veţi bucura de susţinerea colegilor.

Balanţă – Tentaţia de a cheltui banii pe mărunţişuri sau de a face datorii exagerate este extrem de mare. Străduiţi-vă să faceţi economii. În special atunci când este vorba de cadouri.

Scorpion – Explicaţi încă de dimineaţă celor din familie că azi îşi pot rezolva şi singuri toate problemele. Doar astfel veţi reuşi să vă bucuraţi de o zi de odihnă.

Săgetător – Înainte de a reacţiona la zvonuri, număraţi până la zece şi ţineţi cont doar de fapte concrete. O seară în compania prietenilor este cel mai bun medicament contra monotoniei.

Capricorn – Va fi o zi favorabilă din toate punctele de vedere dacă nu veţi fi capricios şi nu vă veţi bosumfla cu şi fără motiv. Ceea ce vă nemulţumeşte acum, curând vă va face doar să zâmbiţi.

Vărsător – Nu-i pretindeţi partenerului să fie perfect. Prea multă critică poate fi distructivă. Încercaţi să evitaţi divergenţele. Învăţaţi să-i ascultaţi cu răbdare pe alţii.

Peşti – Ştiţi că aveţi dreptate, dar pentru a-i atrage de partea dvs. pe cei dragi, va trebui să apelaţi la toată puterea dvs. de convingere.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zolei: Ce este feneia?
„Înţelepciunea” lui Adrian Năstase faţă de protestatari
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, anunţă modificări importante pentru medicii rezidenţi
Ştrangulată de un amator de jocuri erotice!
* uilterior, asasinul, un italian de 41 de ani, i-a profant cadavrul!!!
Scafandru botoşănean în sprijinul colegilor din Iaşi
Cinci tone de furaje distruse într-un incendiu la Hudeşti
Muniţie de război găsită la Corlăteni şi Santa Mare
Vizita Patriarhului KGB la Chișinău
Reducerea cu 3% a CAS are un impact negativ de aproape trei miliarde de lei
Preţul ipocriziei lor îl vor plăti noi
Ioan Rotundu
Juristul care-şi terorizează soacra
Ioan Rotundu
Pâinea la control
Dorohoi: Luptător la Stalingrad sărbătorit la 102 ani
Omul de afaceri Nicu Catană – cetăţean de onoare al Voronei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă