Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
176
De la 07 Ianuarie 2003
76446345

Horoscop

  • 10 September 2013, 23:00
Berbec – Din punct de vedere profesional azi nu vi se întâmplă nimic nou. Vă plictisiţi şi vi se pare că ziua nu se mai termină. Este bine să staţi deoparte.

Taur – Veţi avea tendinţa de a exagera, dar ar fi de dorit să vă controlaţi la maximum ca să nu riscaţi pierderi iremediabile în viaţa de cuplu. Fiţi calm şi manifestaţi înţelegere faţă de partener.

Gemeni – Cu cât vă gândiţi, cu atât veţi reuşi mai bine. Nu ezitaţi să riscaţi şi acordaţi mai multă atenţie prietenilor. Temperamentul şi spiritul dvs. viu vă atrag o mulţime de admiratori.

Rac – Probleme legate de gospodărie vă răpesc forţe şi energie, dar susţinerea şi ajutorul practic al celor apropiaţi vor compensa toate inconvenientele.

Leu – Vă simţiţi bine cu iubitul în compania prietenilor, dar, dacă ţineţi la el, protejaţi-vă iubirea cu eventuale remarci ironice. Puteţi face azi cumpărături reuşite pentru casă şi familie.

Fecioară – Fiţi mai apropiaţi de cei din conducere, prindeţi din zbor noutăţile şi fiţi la curent cu evenimentele. Aceasta vă ajută să transformaţi o pierdere în câştig.

Balanţă – Simpatiile dvs. se situează de partea părinţilor. Sunteţi de acord însă că partenerul iubit s-ar putea să se simtă lezat într-o asemenea situaţie.

Scorpion – O observaţie făcută într-un moment nepotrivit poate distruge armonia din relaţia dvs. Ar fi bine să petreceţi ziua de azi într-o atmosferă calmă, echilibrată.

Săgetător – Sunteţi elocvent şi convingător, dar s-ar putea să uitaţi să spuneţi exact ce e mai important. Părinţii pot considera exagerate cheltuielile dvs. Evitaţi discuţiile pe această temă.

Capricorn – În urma unor discuţii, puteţi găsi soluţii care vor mulţumi pe toată lumea. Partenerul iubit vă împărtăşeşte punctul de vedere, ceea ce vă bucură.

Vărsător – Totul este minunat, căldura şi vulnerabilitatea dvs. sunt pe gustul partenerului iubit. Părinţii nu vă aprobă planurile şi entuziasmul dar nu puneţi prea mult la suflet acest lucru-

Peşti – Este posibil ca problemele de familie să nu se poată rezolva atât de simplu cu aţi prevăzut. De aceea, ar fi mai indicat să aveţi un control personal asupra acestor aspecte.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Soacra încarcerată
În cel mult o lună Direcţia Antifraudă va funcţiona la întreaga capacitate
Pompierii botoşăneni premiaţi
Lucrări de reparaţii şi întreţinere străzi
Botoşani: Lucia Olaru Nenati decorată de Preşedintele Republicii Moldova
Ministrul Maurizio Lupi l-a sunat pe eroul Ion Purice: "Îl stimez pe acest om"
Protestele împotriva exploatării de la Roşia Montană continuă!
Omul care a ieşit puţin din statistici, dar s-a întors după un an
Modificări radicale pe piaţa televiziunii botoşănene
Ioan Rotundu
Dolineaschi se învârte în jurul cozii PSD
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă