Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Economic
Editorial
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
4690
De la 07 Ianuarie 2003
87535368

Horoscop

  • 18 September 2013, 23:00
Berbec – O serie de evenimente, mai mult sau mai puţin aşteptate, dar care se succed mult prea repede, vă fac să vă pierdeţi cu firea şi să greşiţi mai serios decât vi se întâmplă de obicei.

Taur – Supravegheaţi-vă sănătatea! se pot rezolva ca prin minune unele probleme. Discuţiile deschise şi momentele de relaxare fac bine. În viaţa afectivă evitaţi ideile preconcepute.

Gemeni – Foarte multe tentaţii se vor aduna în jurul dvs. Facilităţile apar în viaţa relaţională. Dar vigilenţa trebuie să fie ghidul dvs. ideal la capitolul finanţe.

Rac – Este bine să nu vă avântaţi şi să renunţaţi la o parte din ocupaţiile dvs. cotidiene. Starea de ameţeală se poate agrava, în cazul în care continuaţi să munciţi prea mult.

Leu – Va continua seria decepţiilor, dar nu sunteţi vinovat decât dvs. deoarece continuaţi să vă faceţi iluzii. Aşteptările dvs. sunt mari şi este normal ca nimeni să nu facă faţă.

Fecioară – Orice s-ar întâmpla, vă păstraţi tonusul şi optimismul. Este posibil să descoperiţi că nu dispuneţi de fonduri suficiente sau că persoana iubită este nemulţumită!

Balanţă – Vă va fi relativ uşor să vă convingeţi partenerul de viaţă să vă accepte programul, dar nu este cazul să exageraţi şi să încercaţi să îi impuneţi şi ritmul acţiunii… nu azi!

Scorpion – Deşi nu vă convine deloc acest lucru, veţi fi nevoit să arbitraţi un conflict între ceilalţi membrii ai familiei şi nu aveţi nici o şansă să vă eschivaţi şi nici să îi mulţumiţi pe toţi.

Săgetător – Dovediţi rigoare, impresionând pe toată lunea, dar oboseala vă cuprinde treptat şi veţi termina ziua lipsit de entuziasm şi nici persoana iubită nu vă scoate din această stare.

Capricorn – Dorinţele dvs. sunt bine echilibrate cu posibilităţile de realizare. Primiţi un cadou sau aveţi parte de o viaţă de cuplu bună. Surprize plăcute în societate!

Vărsător – Primiţi confidenţial nişte informaţii ce s-ar putea dovedi extrem de utile, dacă sunt adevărate şi tot ce mai aveţi de făcut, înainte de a acţiona ca atare, este să le verificaţi veridicitatea.

Peşti – Scăpaţi astăzi cu bine dintr-o situaţie destul de neplăcută şi simţiţi nevoia de a sărbători evenimentul într-un loc plin de antren şi veselie, ajungând acasă la o oră oarecum rezonabilă.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comunicat de presă – Secţia etnografică a Muzeului Judeţean Botoşani
Mizele renegocierii noului sistem de redevenţe petroliere
Acui armă-i răzbunarea?
Ioan Rotundu
Comunicat de presă – Primăria Botoşani
Cum răspunde Victor Ponta la protestele sindicatelor din transporturi
nu se mai pot face toate afacerile metroului prin firma sindicatului
Victor Ponta, pe locul doi in topul liderilor politici cu cele mai multe minute petrecute in studiourile TV
Victor Ponta: Săptămâna viitoare adoptăm Codul insolvenţei
Torţionarii vor plăti victimelor despăgubiri de 25%-70% din venitul lunar pe o perioada de cinci ani
Bancul zilei: Replica bărbatului către iubită
Patriarhul şi embargoul
Botoşani: Aparţine primarul Poortariuc lumii interlope?
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă