Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
1758
De la 07 Ianuarie 2003
68856689

Horoscop

  • 22 September 2013, 23:00
Berbec – S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate sau să fiţi invitat la rude. O persoană mai în vârstă din familie vă dă sfaturi utile într-o problemă sentimentală.

Taur – Evitaţi persoanele imprevizibile în această zi, altfel veţi avea mai mult de pierdut decât de câştigat. Ascunzându-vă adevărata faţă îi faceţi pe ceilalţi să se poarte normal.

Gemeni – Lăsaţi-le celor din jurul dvs. impresia că participă la ceva important. Imaginea pe care o prezentaţi în faţa lor este mai aproape de adevăr decât credeţi.

Rac – Ţineţi-vă cât mai departe de persoanele care se bagă în viaţa dvs. şi stau cu ochii pe voi. După ce pericolul trece, intimitatea alături de persoana iubită e în mediul ideal.

Leu – Astăzi vreţi să rezolvaţi toate problemele. Dacă sunteţi grăbit, s-ar putea să le încurcaţi şi mai tare. Mai ales că sunteţi extrem de obosiţi şi trebuie să rezolvaţi mai întâi problemele de serviciu.

Fecioară – Intuiţia vă ajută să găsiţi o modalitate originală de a face o schimbare la locul de muncă. Pentru aceasta trebuie să faceţi un compromis cu şeful dvs., dar şi câteva drumuri scurte.

Balanţă – Dimineaţă, nu aveţi chef să discutaţi cu nimeni şi nici măcar să rezolvaţi problemele care vă privesc în mod direct. S-ar putea să vă izolaţi de prieteni.

Scorpion – Astăzi nu sunt excluse deziluziile pe plan social. Relaţiile sentimentale nu au de suferit, cu condiţia să fiţi mai atent la problemele partenerului de viaţă.

Săgetător – Doriţi să trăiţi clipe de excepţie alături de cei apropiaţi. Îmbunătăţirile sub aspect profesional sunt iminente, dacă rămâneţi „în priză”. O schimbare majoră vă aduce stabilitate.

Capricorn – O cunoştinţă mai puţin apropiată vă propune o afacere, şi chiar dacă până acum nu aţi pus mare bază pe această persoană, veţi constata azi că este pusă pe fapte mari.

Vărsător – Puneţi mult suflet în ceea ce faceţi şi rezolvaţi o mare parte din problemele mărunte care apar. O veste de la serviciu sau din domeniul sănătăţii nu vă este pe plac.

Peşti – Se pare că sunteţi puţin dezorientat, pentru că simţul practic nu prea vă ajută. Evitaţi să luaţi decizii importante! Ar fi bine să nu vă implicaţi în activităţi care necesită atenţie.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Bancul zilei: Rugămintea vecinei
Noi modificări ale Codului Fiscal cu aplicare de la 1 ianuarie 2014
Noi modificări la plata impozitului de către mircointreprinderi
Lumea lu' Rotundu: Usturoi de Copălău
Dinamica economiei: Dialog cu Manuela Zarug de la Serconf Botoşani
O bombă nucleară a fost pe punctul de a exploda deasupra SUA in 1961
document declasificat de administraţia americană
Ce ne facem cu şcolile?
Valeriu Zgonea dă Roşia Montana pe voturile moţilor
Crin Antonescu este invitat să prindă şi el o porţie din aceste voturi
Reproşuri pe seama lui Portariuc
Ioan Rotundu
De ce se opun procurorii DNA eliberării lui Conţac
Traian Băsescu a felicitat-o pe Angela Merkel pentru victoria in alegeri
Alegeri legislative în Germania soldate cu victoria Angelei Merke
Loto România: Rezultatele tragerii din 22.09.2013
Incident între diplomaţi europeni si soldaţi israelieni
Israelul acuză diplomaţii că sunt "instigatori"
Botoşani: Primarul penal de Flămânzi are probleme cu reabilitarea
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă