Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Mediu
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23297
De la 07 Ianuarie 2003
122883364

Horoscop

  • 24 September 2013, 23:00
Berbec – Vă este greu să recunoaşteţi că cineva din familie are sentimente mai puţin frumoase în ceea ce vă priveşte. Suferiţi, fără a avea curajul să luaţi o atitudine clară.

Taur – Colegii se bazează pe dvs. şi vă fac să vă simţiţi la serviciu ca acasă. Sănătatea v-ar putea crea unele probleme, de aceea un control medical ar fi indicat.

Gemeni – La serviciu va fi mare agitaţie, se vor face planuri şi nu veţi avea timp nici măcar să respiraţi. N-ar fi exclus să aveţi parte de o migrenă.

Rac – Sunteţi impulsiv, necontrolat şi acest lucru ar putea determina apariţia unor neînţelegeri cu cei din jur. Pe cât posibil să nu vă implicaţi în activităţi riscante.

Leu – Cheltuielile sunt destul de mari, dar reuşiţi să vă descurcaţi destul de bine. Relaţia cu partenerul de viaţă devine prioritară. Ar fi bine să-i acordaţi ceva mai multă atenţie.

Fecioară – Acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii. În cazul în care doriţi să vă implicaţi într-o activitate la limita legalităţii, mare atenţie căci aţi putea avea neplăceri.

Balanţă – În plan sentimental, aţi putea avea o surpriză plăcută. Oricum, popularitatea dvs. în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil. Vi se vor face complimente!

Scorpion – Pe acasă sunt multe de făcut. N-ar fi exclus să se defecteze câte ceva, ceea ce vă va obliga la noi cheltuieli. Aţi putea demara o curăţenie generală sau o zugrăveală.

Săgetător – Relaţia cu prietenii va fi puţin tensionată, pe cât posibil nu daţi curs impulsivităţii de moment. Activităţile practice vă avantajează.

Capricorn – Este posibil ca cineva să vă pună beţe în roate într-un proiect. În plan profesional, puterea de muncă nu vă lipseşte şi în plus veţi beneficia de sprijinul colegilor.

Vărsător – Astăzi situaţia astrală nu vă prea favorizează. Fiţi atent la tot ce întreprindeţi şi, pe cât posibil, nu vă contraziceţi cu nimeni. Nervii dvs., sunt întinşi la maximum.

Peşti – Sunteţi visător şi aveţi nevoie de cineva care să vă scoată din această stare. Nu ezitaţi să întindeţi cuiva o mână de ajutor. Veţi fi răsplătit mai târziu, cum nu veţi spera.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Un telefon interesant
PE aprobă ca România să mai beneficieze de un an pentru a cheltui fondurile UE
Şi medicii militari iau mită
şeful unei secţii de chirurgie cardiovasculară din cadrul armatei a fost reţinut
Masacrul de la Nairobi, la final. Mall-ul este sub controlul autorităţilo
americani şi britanici, printre atacatori
România se confruntă cu un nivel ridicat (7%) al creanţelor neîncasate
Pentru că producem energie scumpă nu o putem exporta
Deputatul Mircia Muntean, condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare
Ministrul Maria Grapini ameninţat de Ponta cu eliminarea din Guvern
Ciudăţeniile din gândirea arhitectului Dan Sandu
Ioan Rotundu
Umiliţi de funcţionari bădărani
Ioan Rotundu
Botoşani: Uzucapiunea dă insomnii Mariei Ajităriţei
Ioan Rotundu
Franţa se opune intrării României în Spaţiul Schengen
Ce ar fi dacă Rusia ar dispărea de tot?
Rovana Plumb vrea ca Proiectul Roşia Montana să fie declarat de interes public
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog