Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
8620
De la 07 Ianuarie 2003
101878928

Horoscop

  • 27 September 2013, 23:00
Berbec – Nu prea ţineţi cont de interesele partenerului, provocând certuri şi conflicte. Însă lamentările dvs. pe această temă nu fac decât să vă sporească puterea de atracţie.

Taur – Nu încercaţi să influenţaţi pe cineva pentru a vă impune punctul de vedere. Nimeni nu este pregătit să vă înţeleagă, aşa că este inutil să insistaţi.

Gemeni – Nu loviţi în stânga şi în dreapta, fiindcă veţi primi înapoi loviturile, iar în sens invers vor fi mai dure! Faceţi sport sau plimbaţi-vă în aer liber. Nu jucaţi la jocuri de noroc.

Rac – Sunteţi prea obosit astăzi pentru a evita piedicile ce vi se pun, dar veţi rămâne surâzători. Succesul este asigurat! Luaţi legătura cu rudele de care aţi cam uitat.

Leu – Moderaţi-vă reacţiile: o iniţiativă prost gândită, un cuvânt spus aiurea, vă pot cauza neplăceri. Nu vă lăsaţi lezat de părerile celorlalţi şi urmaţi-vă drumul, în ciuda criticilor.

Fecioară – Moralul va fi la înălţimea unei zile ce se anunţă interesantă, ceea ce vă va ajuta să vă atingeţi scopul. Supravegheaţi-vă îndeaproape finanţele şi nu faceţi cheltuieli inutile.

Balanţă – Faceţi un efort pentru a rămâne cu picioarele pe pământ şi nu mai visaţi. Primiţi o invitaţie la o nuntă sau la un botez care va necesita o cheltuială neaşteptată.

Scorpion – La slujbă, nu mai prididiţi cu treaba, dar gândul vă este tot la distracţii. Pe cât posibil, ocupaţi-vă de activităţi de rutină, unde riscul de a greşi este mult mai mic.

Săgetător – Banii nu aduc fericirea, dar vă ajută să duceţi la împlinire unele promisiuni. În conversaţie sunteţi repezit, iar la serviciu provocaţi multe discuţii.

Capricorn – Nu pierdeţi ocazia să vă îmbogăţiţi contactele sociale crescând numărul admiratorilor. Proiectele devin mai îndrăzneţe şi vă consolidaţi poziţia în cadrul colectivului.

Vărsător – Atmosfera din casă este plăcută şi nu este exclus ca cineva din familie să vă facă o surpriză deosebită. Vă concentraţi ceva mai greu, dar supliniţi cu inspiraţie.

Peşti – Starea dvs. generală tinde să se amelioreze, dar oricum energia fizică nu va fi punctul forte în această zi. Chiar dacă v-aţi propus să faceţi multe, nu începeţi mai multe activităţi odată.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Românul în Iad
Proprietarii ar putea fi obligaţi să-şi monteze detectoare de fum in locuinţe
Boala Alzheimer: Cum recunoaştem simptomele?
Plângere împotriva Lituaniei în legătură cu închisori secrete CIA
Reacţia Bucureştiului e foarte timidă în dosarul Schengen
autorităţile parcă au fost prinse pe picior greşit
Fostul ministru Ovidiu Silaghi, audiat la DNA fiind acuzat de trafic de influenţă
Un nou magazin la Uvertura Mall
Primăria Botoşani – Comunicat de presăSĂ
Al doilea Gorbaciov, o nouă catastrofă geopolitică
Luaţi-vă “Măcelarul” acasă sau ce lipseşte Americii în România!
Câmpeanu: Încercăm să reducem CAS, restul taxelor sunt foarte mici
Primarii din marile oraşe franceze consideră imposibilă integrarea romilor
Dan Diaconescu, executat silit pentru o datorie la bancă de peste cinci milioane de euro
BNR: Economia dă semnale contradictorii
piaţa muncii transmite mesaje pesimiste
Un şut în cur maestrului Cobâlă
Ioan Rotundu
Botoşani: Primăria a organizat Zilele recoltei cu legume social-democrate
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă