Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11251
De la 07 Ianuarie 2003
95288048

Horoscop

  • 29 September 2013, 23:00
Berbec – Sunteţi suspicios ţi ceva parcă nu iese aşa cum vă doriţi. Vă doriţi mai mult timp pentru a vă rezolva toate problemele. O veste vă va stârni uimirea.

Taur – Aţi putea semna un nou contract. Rudele dvs. nu s-au decis să vă acorde ajutorul pe care l-aţi solicitat, dar s-ar putea ca o persoană să se arate interesată de propunerile dvs.

Gemeni – Dacă veţi reuşi să faceţi drumul pe care vi l-aţi propus, dacă nu va interveni ceva chiar în ultima clipă, cu siguranţă vă veţi simţi excelent.

Rac – Atitudinea dvs. pozitivă şi modul de a aborda lucrurile vor atrage simpatia unei persoane de sex opus. Dacă aveţi copii, astăzi vă veţi ocupa mai mult de educaţia lor.

Leu – Unele activităţi din această zi par să vă depăşească şi aveţi tendinţa de a vă descărca nervos pe cei din jur. Încercaţi să faceţi faţă criticilor, fără agresivitate inutilă.

Fecioară – Străduiţi-vă să păreţi o persoană solidă şi stăpână pe sine, chiar dacă uneori vă simţiţi vulnerabil. Nativii celibatari vor fi tentaţi să reia o legătură mai veche.

Balanţă – Aşteptaţi o veste de la un prieten din străinătate, dar se pare că va trebui să aveţi ceva mai multă răbdare. Sănătatea este bună, iar energia maximă.

Scorpion – Încercaţi să fiţi mai organizat şi să abandonaţi planurile extravagante. Seara, veţi discuta cu partenerul dvs. despre o investiţie costisitoare.

Săgetător – Chiar dacă aveţi unele nemulţumiri, starea dvs. generală este bună şi vă permite să faceţi faţă activităţilor în care sunteţi implicat. Aveţi o zi caldă, care vă aduce numai satisfacţii.

Capricorn – Personalitatea dvs. este mai puternică astăzi, iar influenţa de care beneficiaţi ar putea convinge o persoană importantă de eficienţa unui plan la care vă gândiţi de mult timp.

Vărsător – Starea dvs. fizică este bună, aşa că nu ar fi rău să faceţi mai mult sport. Veţi cheltui mai mult pentru plăceri personale, fapt care v-ar putea aduce reproşurile partenerului.

Peşti – Nu e momentul cel mai potrivit pentru a acţiona în funcţie de experienţele anterioare. S-ar putea ca ceea ce aţi concluzionat dvs. să fie eronat, iar acest lucru aduce neîncredere.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Irinel şi Monica
Peer Steinbruck, invins de Angela Merkel în alegeri, a demisionat din toate funcţiile deţinute în SPD
Victor Ponta şi-a amintit că mai trebuie şi să guverneze
Implicaţii ale surprinzătoarei decizii luate de Franţa socialista
Lumea luă Rotundu: Scandal între vecini
Incident funcţionari Primăria Botoşani
Berlusconi, numit "nebun" şi "iresponsabil"
Traian Basescu anticipează eşecul privatizării CFR Marfă
Primăria a organizat Zilele recoltei cu legume social-democrate
Ciuc-ciuş măgărel zis Oidiu Portărel
Loto România: Tragerea de duminică, 29 septembrie 2013
Botoşani: „Zilele Ruşinii” s-au încheiat
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă