Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7854
De la 07 Ianuarie 2003
122579793

Horoscop

  • 1 October 2013, 23:00
Berbec – Manifestaţi o atracţie deosebită faţă de o persoană pe care abia aţi întâlnit-o. Nu vă lăsaţi dus de val, pentru că sunteţi într-o puternică stare de confuzie şi nu veţi lua decizii bune.

Taur – Intenţionaţi să plecaţi într-o excursie cu prietenii, dar ar fi bine să nu uitaţi că aveţi treabă acasă. Sunteţi inspirat şi rezolvaţi probleme dificile. Ţineţi seama de sfaturile partenerului!

Gemeni – O persoană în care aveţi mare încredere nu va fi onestă cu dvs. Acţionaţi cu „mănuşi” şi mai ales nu faceţi lucruri pe care nu le doriţi. Norocul nu e de partea dvs.

Rac – Aveţi idei excelente şi sunteţi hotărât să le puneţi în aplicare. Aveţi ocazia să demaraţi o activitate nouă. Capacitatea de comunicare vă ajută să vă faceţi noi prieteni prin persoane importante.

Leu – Fiţi fermi, dar delicaţi totodată. Deşi aveţi un plan, vă gândiţi în primul rând la efectele lui asupra celorlalţi. Dar asta se poate schimba.

Fecioară – Concentrarea vă este „subminată” de iubire şi nevoia de cunoaştere. Îndată ce vă puteţi limpezi mintea, vă puteţi ocupa din nou de planul de care astrele îl aprobă din plin.

Balanţă – Oamenii cu care veniţi în contact astăzi vi se vor părea mai reci. Este o zi în care se cere să daţi dovadă de prudenţă în afirmaţiile pe care le faceţi.

Scorpion – O zi când sunt favorizate activităţile lejere, relaxante, de divertisment. O mulţime de prieteni vi se alătură. Să nu vă pierdeţi cu firea, în acest tumult puteţi face destule greşeli.

Săgetător – Nu ştiţi ce ofertă să alegeţi din multitudinea celor care au apărut. Dacă vă lăsaţi influenţat de persoana iubită, veţi sta mai mult cu prietenii comuni şi veţi uita de intimitate.

Capricorn – Vă simţiţi cam dezorientaţi din cauza unor multiple sarcini ce trebuie finalizate. O idee bună este lărgirea cercului de aliaţi cu care să colaboraţi.

Vărsător – Cu cât atmosfera este mai tensionată, cu atât dvs. sunteţi mai calm. Sunteţi un adevărat exemplu pentru cei din anturaj, care mai au puţin şi fac un fel de criză de isterie.

Peşti – Sunteţi salvat de simţul practic deosebit şi de capacitatea de a vă organiza extraordinar de bine. Încercaţi totuşi să nu mai faceţi eforturi deosebite!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Hârjoana Alinuţei
Botoşani: Mafia din primăria Ştefăneşti împinge un fermier la sinucidere (II)
Ioan Rotundu
Dolarul american în cădere liberă pe piaţa UE
Gâdea susţine că: Antena 3 nu are niciun fel de legătură cu dosarul de şantaj RCS&RDS
Conducerea Antenei 3 trimisă în judecată de DNA în dosarul de şantaj RCS&RDS
Primarul din Baia Mare nu va demola gardul ţigănesc
Guvernul Ponta pregăteşte o afacere de 500 de milioane de euro din fonduri UE
Ministerul Sănătăţii anunţă modificări importante în sistemul sanitar
Putin face tot posibilul să saboteze Acordul R.Moldova-UE
Învățămintele Columnei lui Traian, după 19 secole
Primarul care nu se lasă călcat pe bătătură
Ioan Rotundu
Comunicat de presă – Modern Calor Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog