Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
10059
De la 07 Ianuarie 2003
80815504

Horoscop

  • 2 October 2013, 23:00
Berbec – Sunteţi nervos din cauza unei veşti neplăcute din partea persoanei iubite. Stăpâniţi-vă impulsivitatea pentru a nu declanşa discuţii aprinse.

Taur – Aveţi tendinţa să fiţi mai critic decât de obicei, din cauza dificultăţilor cu care vă confruntaţi la serviciu. În schimb, vă simţiţi bine într-un grup de prieteni care vă vizitează spre seară.

Gemeni – Încăpăţânarea dvs. vă pune în situaţia de a întreprinde acţiuni care nu se vor rezolva uşor având în vedere poziţia planetelor. Vă angajaţi în speculaţii financiare riscante.

Rac – Dorinţa dvs. de mişcare ar putea să-i pună astăzi în dificultate pe cei din jurul dvs., căci ei nu pot ţine pasul cu dvs., şi este posibil să vă reproşeze chiar acest lucru.

Leu – Aveţi energie, voinţă şi şarm şi puteţi astfel să rezolvaţi lucrurile mai repede decât aţi fi crezut iniţial. În familie ies scântei din cauza presupusei dvs. implicări necondiţonate în muncă.

Fecioară – Cineva va încerca să vă tulbure calmul, să vă provoace. Nu-l lăsaţi să facă asta. Cu cât veţi reuşi să fiţi mai calm cu atât va fi mai bine. În rest, azi nu se anunţă nimic neobişnuit.

Balanţă – Starea de nervi poate să vă dea peste cap întreaga zi, astfel că nu veţi mai putea să faceţi nimic din ceea ce v-aţi propus. Lipsa de responsabilitate v-ar putea duce găuri în buget.

Scorpion – Încercarea eşuată a unui „amic” de a obţine ceva vă va bucura în modul cel mai răutăcios cu putinţă. Până la urmă sunteţi şi dvs. om şi nu puteţi să vă abţineţi de la a mai zâmbi.

Săgetător – Nimic nu vă poate opri în a le dovedi celorlalţi ce anume puteţi face atunci când sunteţi hotărât. Astăzi vă veţi simţi plin de energie, mai ambiţios şi, cu siguranţă, mai bogat.

Capricorn – Aveţi o obligaţie morală faţă de o persoană în vârstă şi preferaţi să vă achitaţi de ea printr-un cadou. Necazul e că aţi putea jigni şi răni sentimentele celui în cauză.

Vărsător – Banii sunt mai puţini ca niciodată. Dar nu trebuie să vă supăraţi şi să nu mai aveţi chef de nimic. Cu ajutorul familiei veţi trece peste această problemă.

Peşti – Mesajul unui amic ajunge la dvs. într-un mod destul de distorsionat, aşa că e posibil să vă supăraţi degeaba şi să recurgeţi la nişte gesturi cam nelalocul lor.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Prietenul soţiei mele
Un blestem numit Felix
Dan Voiculescu si patologiile tranziţiei româneşti
Integrarea romilor este posibilă dacă aceştia respectă legile Republicii
Noul pachet de bază aduce schimbări importante pentru sănătatea românilor
consultaţiile vor fi numărate şi pentru peste 300 de diagnostice nu vor mai fi acceptate internările în spitale
Vasile Astărăstoae, urmărit penal de procurorii ieşeni
în vizorul procurorilor se află şi Vasile Cepoi
Premierul Franţei l-a refuzat în două rânduri Pe ponta cu intrarea în Schengen
Ce urmează după epoca Băsescu
Procurorul care a finalizat rechizitoriul lui Liviu Dragnea a fost revocat din funcţie
din ordinul procurorului general Tiberiu Niţu
Portariuc îi face cadou Mihaelei un campus şcolar
Ce-a risipit Ţâbuleac, plăteşte acum Ţurcanu
Botoşani: În pelerinaj la Schitul Poiana
Ioan Rotundu
Ilie Ivanache, un primar bogat
Revin vremurile PNA-ului?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă