Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8632
De la 07 Ianuarie 2003
122580571

Horoscop

  • 3 October 2013, 23:00
Berbec – O persoană din jurul dvs. vă stresează şi sunteţi hotărât să o atacaţi. Ar fi mai bine să amânaţi această decizie. Cineva din familie are nevoie de sprijinul dvs.

Taur – Sunteţi plin de vervă, doritor să faceţi lucruri măreţe. Din păcate, această stare nu este prolifică, mai mult generează necazuri, decizii pripite şi mici accidente.

Gemeni – Recurgeţi la şmecherii pentru a ieşi dintr-o situaţie încurcată. Vă agitaţi să achitaţi unele datorii băneşti, care trenează de mult. Profesional sunteţi în ascensiune.

Rac – Din punct de vedere sentimental, nu aveţi de ce vă plânge, căci totul va evolua aşa cum vă doriţi. Este posibil să faceţi cheltuieli destul de mari în compania fiinţei iubite.

Leu – Acordaţi atenţie sporită unora care nu merită, pe cei valoroşi îi cam nedreptăţiţi. Fiţi mai implicat în problemele familiei ca să nu vi se aducă reproşuri. Primiţi veşti de departe.

Fecioară – Apare ceva nou cu care trebuie să vă obişnuiţi. Poate fi vorba despre schimbarea ritmului de lucru la serviciu sau chiar schimbarea locului de muncă. O promovare nu e exclusă.

Balanţă – Astăzi multe zvonuri nu se confirmă! De aceea reveniţi asupra planurilor pe termen lung. Vigoarea şi realismul sunt atu-uri prin care răspundeţi provocărilor.

Scorpion – Dialoguri tensionate cu persoane ce fac parte din colectivul dvs. În a doua parte a zilei intervin veşti ce confirmă aşteptările dvs. Contaţi pe sprijinul financiar al prietenilor dvs.

Săgetător – Iată o zi marcată de situaţii neluate în calcul. Apar oportunităţi, incertitudini, probleme de sănătate, tracasări. În chestiuni esenţiale, opinia partenerului dvs. este corectă.

Capricorn – Activităţile la care v-aţi angajat vă obligă să fiţi chibzuiţi cu banii. Alţii vă cer ajutorul şi va trebui să cheltuiţi în plus. Unele obstacole vi se par de netrecut, dar le depăşiţi cu brio.

Vărsător – Este posibil ca o suferinţă pe care aţi tratat-o cu superficialitate să revină în atenţia dvs. La serviciu, va trebui să reveniţi asupra unor lucrări pe care nu le-aţi finalizat.

Peşti – Situaţia sentimentală vă cam nemulţumeşte. Mai ales la începutul zilei aţi putea avea neînţelegeri care vă vor accentua sentimentul de însingurare. Evitaţi lupta pentru putere.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Doctorul şi avocatul
„Nu noi suntem stăpânii limbii ci limba e stăpâna noastră”
Practicile Guvernului Năstase revin
Ponta, ca un nabab dintr-o ţară bananieră, terfelind justiţia
Cătălin Predoiu susţine că Ponta atacă Justiţia în mod repetat
Cea mai brutală intervenţie în justiţie după integrarea în UE
sistemul se întoarce la epoca Năstase
Traian Băsescu pregătit să a rupă pactul de coabitare
Procurorul Lucian Papici cere CSM apărarea reputaţiei profesionale
după jignirile pe care i le-a adus Victor Ponta
Cum l-a "reevaluat" Traian Băsescu pe procurorul general Tiberiu Nitu
după ce l-a revocat din funcţie pe Lucian Papici
Botoşani: Apa chioară de la robinet şi viceprimarul copil Cosmin Andrei
De ce ar vrea Ponta o Românie în haos?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog