Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23707
De la 07 Ianuarie 2003
120879320

Horoscop

  • 4 October 2013, 23:00
Berbec – Veţi enerva câteva persoane cu logica şi calmul dvs. Va trebui să aveţi grijă să vă disciplinaţi maniera de lucru. Veţi lua decizii radicale, de care nu trebuie să vă pară rău.

Taur – Nu prea reuşiţi să vă înţelegeţi cu partenerul. Din fiecare discuţie trebuie să iasă un mic scandal. Spiritul dvs. analitic îl scoate din sărite, iar dvs. nu treceţi cu vederea nici o greşeală.

Gemeni – Sunteţi nerăbdător să întreprindeţi ceva concret acasă, dar atenţia pe care o acordaţi celorlalţi vă poate lăsa uneori descoperit în faţa răutăţii. Sunt posibile fluctuaţii financiare.

Rac – Profesional aţi luat o pauză, aşa că este momentul să vă rezolvaţi alte situaţii la fel de importante. Va trebui să programaţi o călătorie mai lungă.

Leu – Dacă vă simţiţi fără entuziasm, la început, nu vă îngrijoraţi, este doar o problemă meteorologică. Imediat ce va fi o zi însorită, vă lansaţi în proiecte curajoase.

Fecioară – Veţi fi tentat să demaraţi o nouă lucrare, dar vi se vor pune tot felul de piedici. Colegii nu vă vor susţine, aşa că va trebui să faceţi totul de unul singur.

Balanţă – Este o zi în care spiritualitatea vă preocupă în mod deosebit, ca şi rezolvarea unor chestiuni juridice. Va hotărâţi brusc să faceţi o călătorie care vă va impresiona în mod deosebit.

Scorpion – Vă concentraţi asupra treburilor de la serviciu, pe care vreţi să le rezolvaţi cât mai repede şi mai bine. De idei nu duceţi lipsă, dar agitaţia continuă poate să vă afecteze echilibrul.

Săgetător – Aveţi multe trecute pe ordinea de zi şi, cum energia fizică nu este la nivelul obişnuit, ar fi bine să vă dozaţi eforturile cu atenţie pentru a rămâne în formă toată ziua.

Capricorn – Faceţi multe cumpărături, care vă vor secătui bugetul. Rezumaţi-vă la strictul necesar, pentru a nu vă provoca o stare de tensiune.

Vărsător – Fiţi prudent, nu vă lansaţi în afirmaţii tăioase şi periculoase care ar putea atrage atenţia asupra dvs. exact acum, când ar trebui să fiţi cât mai „şters”, cât mai ferit de agitaţie.

Peşti – Consumul nervos exagerat ar putea atrage după sine şi o epuizare fizică, de aceea ar trebui să vă organizaţi foarte bine viaţa, sub toate aspectele ei. Fiţi atent la regimul alimentar.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Locuinţă salvată de pompieri
Crin Antonescu se simte jenat de relaţia cu PSD
Daniel Constantin (PC) se simte hăituit de partenerii USL
Prognoza meteo pentru weekend
Ponta refuză să răspundă la atacurile lui Crin Antonescu
Liberalul Calin-Bogdan Găurean a fost demis din funcţia de secretar de stat
Ce s-a întâmplat cu Traian Băsescu
Postul Realitatea TV nu va fi închis
Reacţia SUA la scandalul presiunilor din Justiţie
Program filme Mall Uvertura
Duminică sunt anunţate în Capitală manifestaţii de susţinere a procurorilor DNA
Botoşani: În „meciul” „energia verde” comuna Frumuşica a învins oraşul Flămânzi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă