Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25693
De la 07 Ianuarie 2003
118471692

Horoscop

  • 6 October 2013, 23:00
Berbec – Aveţi o mare dorinţă de a cheltui, de a manevra banii, însă ar trebui să daţi dovadă de mai multă prudenţă. Un prieten vă va dezamăgi şi vă gândiţi la ruperea relaţiei cu acesta.

Taur – Faceţi mici greşeli, care se pot „dezvolta”, în cazul în care continuaţi să fiţi neatent. Planurile dvs. sunt total eronate şi reuşiţi să-i daţi peste cap şi pe cei mai experimentaţi amici.

Gemeni – Spiritul de echipă se accentuează, iar colegii vă apreciază. Nu renunţaţi la această atitudine, fiindcă este de natură să îi stimuleze pe toţi cei din jur.

Rac – Activităţile sociale tind să devină prioritare şi acest lucru poate genera reproşuri din partea partenerului de suflet. Încercaţi să îi acordaţi mai mult timp şi înţelegere.

Leu – Succesul este întotdeauna însoţit de bârfă şi invidie. Nu este cazul să îi băgaţi în seamă pe răuvoitori. Nu spuneţi nimic, vedeţi-vă de treabă şi discuţiile răutăcioase se vor potoli de la sine.

Fecioară – Printre talentele dvs. de necontestat se numără şi faptul că ştiţi să ascultaţi. De aceea, vă va fi foarte uşor să descoperiţi în fluxul de informaţii pe cele cu adevărat valoroase.

Balanţă – Înarmaţi-vă cu răbdare, pentru că nu merge totul chiar aşa cum v-aţi dori dvs. Este însă vorba de probleme trecătoare, pe care le veţi rezolva cu uşurinţă, şi din nou totul va fi minunat.

Scorpion – Tonusul dvs. este destul de ridicat. Organismul are totuşi nevoie de susţinere: dormiţi mai mult şi renunţaţi la cinele copioase.

Săgetător – Ziua că surprinde a distrat, deşi nu chiar pe picior greşit. Nu veţi putea evita dezamorsarea unor intrigi cam periculoase. Este bine să evitaţi conflictele cu cei dragi.

Capricorn – O stare de euforie se instalează în sufletul dvs. Aşa se întâmplă când veştile bune şi speranţele se adună în căminul dvs. Poate fi o zi cu bani sau cu veşti despre unele afaceri.

Vărsător – Cei dragi sunt prinşi în mijlocul unor încurcături, din cauza comunicării defectuoase. Încercaţi să îi ajutaţi, daţi peste multe belele şi faceţi cunoştinţă cu mulţi adversari.

Peşti – Aveţi atât de multe vise greu de îndeplinit, încât nu este de mirare că vi se spune că ar trebui să trăiţi două vieţi pentru a le pune în practică. Suprasolicitare maximă!


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Secretul succesului
Au crescut cheltuielile cu personalul şi asistenţa socială
au scăzut investiţiile de stat
Dinamica economiei: Fermierul protestatar
Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară vede în Boc viitorul preşedinte al României
O autostradă Iaşi-Târgu Mureş este prea scumpă
Românii şi bulgarii au o contribuţie puternică la creşterea economică a Germaniei
Victor Ponta: Nu vor fi schimbări fiscale majore în 2014
Lumea lu' Rotundu: Mănăstirea Petru Vodă. Schitul Poiana
Cine vrea o forţă armată maghiară în Harghita şi Covasna?
Crin Antonescu pare a se împăca cu ideea de a nu mai candida la prezidenţiale
Banca Vaticanului găzduieşte conturi ilegale cu bani negri
Cine scumpeşte apa chioară
Ioan Rotundu
370.000 ţigarete moldoveneşti pescuite pe râul Prut
Iustin Pîru, între credinţă şi legionarism
Ioan Rotundu
Loto România: Tragerea loto din 6.10.2013
Botoşani: Tentaculele caracatiţei din Primăria Ştefăneşti
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă