Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16355
De la 07 Ianuarie 2003
85144071

Horoscop

  • 8 October 2013, 23:00
Berbec – Nu discutaţi probleme de familie căci v-aţi implica prea tare. Evitaţi indiscreţiile deoarece aţi putea afla ceva ce nu o să vă fie pe plac. Atenţie la persoanele din anturaj!

Taur – Cineva din anturajul dvs. este într-o agitaţie deosebită. Nici dvs. nu sunteţi întruchiparea calmului, dar aţi putea încerca să-l temperaţi. Un telefon pe care îl aşteptaţi întârzie.

Gemeni – Sunteţi căutat pentru a vi se cere sfaturi. Starea dvs. psihică nu este dintre cele ai fericite, aşa vă evitaţi să rămâneţi singur după orele de program.

Rac – Încercaţi să vă adunaţi gândurile, căci sunteţi cam împrăştiat. Din punct de vedere financiar lucrurile nu stau cum v-aţi dori, dar nici nu vă puteţi plânge.

Leu – Spiritul dvs. critic pare să caute în permanenţă nod în papură. Încercaţi să fiţi mai înţelegător. Aveţi ceva pe suflet şi ar fi bine să vă descărcaţi sufletul în faţa unui membru al familiei.

Fecioară – Treburile gospodăreşti vă copleşesc şi vă irită. În familie, un eveniment neprevăzut vă va pune nervii la încercare. Inspiraţia însă vă este maximă.

Balanţă – Vă bucuraţi pentru fiecare reuşită şi depuneţi eforturi pentru ca totul să iasă cum aţi stabilit. Astăzi vă îndrăgostiţi rapid şi se pare că sentimentul este reciproc.

Scorpion – Dispuneţi de o mare rezistenţă fizică, ceea ce vă determină să vă hotărâţi să mergeţi la o sală de sport. Mobilizaţi-vă energia pentru a ieşi în evidenţă la o întâlnire importantă.

Săgetător – Vă confruntaţi cu o situaţie nouă, pe care însă o veţi depăşi, nu fără o oarecare dificultate. Nu luaţi hotărâri pripite. Uitaţi reproşurile făcute de cineva din familie.

Capricorn – Nu neglijaţi detaliile pentru a termina ceea ce v-aţi propus. Studiaţi mai bine fondul lucrurilor. Nu vă lăsaţi perturbaţi de un coleg care s-a transformat în adversar.

Vărsător – Vă simţiţi surmenat şi vă doriţi mai multă odihnă. Se pare că deocamdată nu veţi avea timp nici să respiraţi. Copiii creează unele probleme şi ar fi bine să vă ocupaţi de educaţia lor.

Peşti – Încercaţi să evitaţi situaţiile tensionate care pot provoca polemici, fiindcă ziua va deveni catastrofală. Nu ezitaţi să forţaţi lucrurile, dacă nu decurg aşa cum doriţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Logica poliţistului
Angajamentele Guvernului in fata FMI, pentru următorii doi ani
lista completă a noilor taxe, privatizările, concedierile
Declaraţiile premierului Ponta au afectat reputaţia profesională a procurorului Papici
Rapoartele privind infracţiunile românilor în UK le ruinează vieţile
Victor Ponta consideră necesar pactul de coabitare cu preşedintele
Un fost ministru socialist a fost condamnat la 20 de ani de închisoare pentru spălare de bani
Serbia adoptă măsuri de austeritate pentru a evita falimentul
TVA creste cu două puncte, salariile bugetarilor scad cu 20 - 25%
Ambasadorul britanic Martin Harris laudă activitatea DNA
Traian Basescu nu vrea să fie părtaş la minciunile premierului Ponta
conferinţă de presă de răscruce în politica românească
Cine sunt judecătorii, europarlamentarii, "mogulii media", actualii şi fostii miniştri din cele mai recente dosare de corupţie
Dolineaschi, pupila lui Ponta, să-şi vadă opera!
Ioan Rotundu
Botoşani: Condamnată la moarte de politicienii ticăloşi
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă