Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
25014
De la 07 Ianuarie 2003
90855473

Horoscop

  • 14 October 2013, 23:00
Berbec – Stând de vorbă cu copiii, abordaţi un ton prietenos, vesel, chiar dacă vreţi să le faceţi morală. Ei vor fi mult mai receptivi la informaţiile noi şi îşi vor corecta greşelile cu multă bunăvoinţă.

Taur – Partenerul e înnegurat şi pus pe ceartă. Nu-i oferiţi această satisfacţie. Mai bine faceţi o vizită unei prietene. Până vă întoarceţi acasă, el va avea timp să se calmeze.

Gemeni – Greu să luaţi azi decizii, discuţiile nu se leagă. Lăsaţi confidenţele şi problemele importante pentru vremuri mai bune. E bine să limitaţi consumul de sare şi condimente.

Rac – Vreţi să vă susţineţi cu orice preţ punctul de vedere, dar e posibil să nu dispuneţi de toate informaţiile şi aţi putea greşi. Menajaţi-vă ochii. Staţi mai puţin în faţa televizorului!

Leu – Rutina vieţii de familie poate fi perturbată. Aşteptaţi-vă la o vizită sau la veşti care răstoarnă mersul obişnuit al lucrurilor. Azi riscaţi să cheltuiţi mai mult decât aţi planificat.

Fecioară – Chiar dacă propunerile celor din familie vi se par ieşite din comun, de ce să nu acceptaţi nebuniile lor? Tonusul şi distracţia vă vor fi asigurate şi vă fac bine!

Balanţă – Aveţi grijă să nu cădeţi în capcană! S-ar putea să vă lăsaţi acaparat de o pasiune mistuitoare, ce vă complică viaţa şi nu are nici o logică.

Scorpion – Avansarea pe care v-o doriţi şi pentru care faceţi atâtea eforturi nu este departe. important este acum să vă păstraţi optimismul şi să faceţi cât mai multe cunoştinţe noi.

Săgetător – Orgoliul e bun, dar numai în limite raţionale. Iubitul recunoaşte că a greşit şi îşi cere scuze. Dacă veţi lăsa de la dvs., el va face orice ca viaţa să vă fie ca o poveste.

Capricorn – Inventaţi o păcăleală pentru colegi. Va fi de bun augur, căci azi trebuie să aduceţi o schimbare în rutina zilnică. Cei mai inventivi vor câştiga: o mărire de salariu sau o avansare.

Vărsător – Toate mergeau foarte bine, dar deodată, treburile se încurcă. Nu vă învinuiţi. Răspunderea nu e a dvs., ci a unuia dintre cei din jur.

Peşti – Fiţi mai tolerant cu slăbiciunile partenerului. Astfel va fi şi el înţelegător cu propriile dvs. greşeli. Zi excelentă pentru sport şi mişcare în aer liber.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Ceasul lui Ponta
Gastronomie: Varză murată cu roşii şi ardei graşi
Chişinău, a doua capitală a românilor.La Mulţi Ani!
Gruia Stoica consideră statul ţap ispăşitor pentru eşuarea privatizării CFR Marfă
Statele Unite mai au patru zile pentru a linişti lumea în ceea ce priveşte datoria lor
Eugen Nicolaescu diferenţiază gratuităţile medicale între asiguraţi şi neasiguraţi
iniţial declarase că nu va face astfel de diferenţieri
Percheziţii ale DNA în legătură cu evaziunea fiscală de la realitatea Media
Ambasadorul Italiei, în problema Schengen, ţine cu Ponta
ANM: Ploile revin la jumătatea acestei săptămâni în toată ţara
Jurnaliştii băsişti spuneau să nu dăm CFR, că e o catastrofă
acum, dacă nu-l dăm e o mare catastrofă
Ponta şi Dragnea au avut prioritate la moaştele Sf. Parascheva
credincioşii - cozi de 3 km
Ţiganii - bariera României spre Spaţiul Schengen
Ioan Rotundu
Botoşani/Darabani: Preotul, cazanul de ţuică şi beizadeaua cea mică
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă