Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
16118
De la 07 Ianuarie 2003
89166864

Horoscop

  • 15 October 2013, 23:00
Berbec – O bună parte din timp o petreceţi alături de persoane influente. Este adevărat, că pentru a înainta în direcţia dorită aveţi nevoie de o discuţie. Intimii dvs. simt nevoia să fie ascultaţi!

Taur – Cineva vă va da o veste care vă va bucura nespus, dar nu ştiţi în ce măsură vă puteţi încrede în ea. Nu luaţi nici o decizie până când nu-i este confirmată veridicitatea.

Gemeni – Cele mai importante decizii de familie nu pot fi amânate. Un astfel de risc nici dvs. nu vi-l puteţi asuma. Totuşi, alături de rude, soluţiile vor fi mai inspirate. Fiţi cumpătaţi în toate!

Rac – Nevoia de a da şi de a primi afecţiune este foarte mare. Popularitatea dvs. în anturajul apropiat va fi în creştere în această zi. Comunicarea cu prietenii evoluează bine.

Leu – Entuziasmul şi energia vor fi trăsăturile dvs. dominante în această zi. Totuşi, la locul de muncă vă veţi propune termen scurte pentru finalizarea proiectelor şi e posibil să intraţi în criză de timp.

Fecioară – Schimbările dvs. de atitudine pot cauza îngrijorarea partenerului. Nu reacţionaţi negativ la pierderi financiare! Îi veţi impresiona pe ceilalţi cu abilitatea de care daţi dovadă.

Balanţă – Puţin confuz, din cauza problemelor de suflet. Nu vă încăpăţânaţi să le rezolvaţi singur pe toate. Acceptaţi ajutorul apropiaţilor. Cineva vă ajută în evitaţi o ceartă în familie.

Scorpion – Se resimte stresul în toate iniţiativele dvs. De aceea şi eforturile dvs., sunt înzecite. Gândiţi-vă la un stimulet şi acţionaţi. Este o zi favorabilă pentru oamenii activi şi cu iniţiativă.

Săgetător – Rezolvarea unei probleme importante la locul de muncă depinde şi de dvs. Vă asumaţi răspunderea pentru investiţii suplimentare. Nu regretaţi, puşculiţa se va umple din nou!

Capricorn – Este o zi în care aţi putea lămuri unele neînţelegeri sentimentale. Nu trebuie să vă grăbiţi să trageţi concluzii şi mai ales nu este cazul să fiţi suspicios.

Vărsător – Sănătatea este menţinută de o stare de spirit bună. Ar fi bine să evitaţi persoanele dificile, iar seara să vă răsfăţaţi mâncând ceva bun, ascultând muzica preferată.

Peşti – La serviciu, lucrurile se complică, dar dacă veţi fi activ nu veţi sta deoparte, aşteptând vremuri mai bune, veţi reuşi să întoarceţi situaţia în favoarea dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Replica impegatului
Gastronomie: Castraveciori muraţi, crocanţi
Cristian Ghibu, noul Acar Paun găsit de Ponta pentru a justifica eşecul privatizării CFR Marfă
SRI a răspuns organizaţiei Active Watch la întrebarea: Ce sunt eco-anarhiştii?
Cine a pierdut si cine a câştigat din eşecul privatizării CFR Marfă
Cine este Andrei Gerea, propunerea PNL pentru Ministerul Economiei
Cum am învins oaia liberală
Ioan Rotundu
Saltimbacul lui Putin se bagă iarăşi în seamă ameninţând Chişinăul
Rogozin: Transnistria pregăteşte un răspuns dur în cazul asocierii Moldovei la UE
Sorin Rosca Stanescu, acuzat de incompatibilitate şi fals în declaraţii
Zi cu ghinion pentru un afacerist din Darabani
Bărbat cu probleme locomotorii, salvat de pompieri în ultima clipă
Cucuveaua era la Cotroceni
Ioan Rotundu
Botoşani : O fi viceprimarul Cosmin Andrei întors de la ţâţă!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă