Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
8987
De la 07 Ianuarie 2003
80701147

Horoscop

  • 22 October 2013, 23:00
Berbec – Sunteţi luat prin surprindere de reacţia familiei la cererile dvs. de rutină. Ajungeţi la concluzia că aveţi doleanţe care sunt rupte de realitate ori că rudele sunt prea pretenţioase.

Taur – Aveţi tendinţa de a deveni prea insistent cu cei din jur şi chiar sâcâitor. Neînţelegerile cu un prieten apropiat vă pun pe gânduri. Întrebaţi-vă dacă nu cumva exageraţi!

Gemeni – În această zi, viaţa socială vă solicită din plin. Pe toate planurile se iveşte un rival sau o persoană care îşi propune să vă demonstreze cât de mare este puterea învingătorului.

Rac – În această zi, doriţi să vă afirmaţi, să vă faceţi ascultaţi în cercul dvs. fără să lansaţi afirmaţii dure. În iureşul acesta, cu iniţiative rapide, reuşiţi să vă păstraţi tactul.

Leu – Nu vă vine să credeţi că aproape toate evenimentele vă avantajează, mai ales că până acum aţi fost destul de stresat. Mai mult, toate manifestările artistice evoluează la cote înalte.

Fecioară – Aveţi nevoie de mai multă odihnă şi apelaţi la ajutor din partea familiei. Nimeni nu vă ia în serios pentru că sunt obişnuiţi să faceţi totul singur şi să-i supliniţi cu succes pe toţi.

Balanţă – Puţină linişte şi un strop de relaxare vor apărea la amiază, când se va ivi şi un contract promiţător, care vă trezeşte interesul şi vă dă speranţe pentru un viitor mai bun.

Scorpion – Totul este trăit la intensitate maximă şi beneficiaţi de şanse profesionale deosebite, mai ales dacă lucraţi în domenii artistice. Ascensiunea profesională este asigurată.

Săgetător – Compensaţi criticile pe care le faceţi fără reţinere prin compasiunea arătată faţă de cei mai puţin norocoşi. Aveţi însă şi unele interese pe care nu vreţi să le faceţi publice.

Capricorn – Fiţi tare pe poziţii, ca să nu aveţi probleme financiare. Intuiţia nu vă înşeală, chiar dacă alţii susţin că greşiţi. Aveţi dreptate să vă susţineţi punctul de vedere.

Vărsător – Intraţi cu foarte mare uşurinţă în conflict cu partenerul de viaţă. Abilitatea, creativitatea şi diplomaţia vă scot din impas şi încheiaţi ziua cu bine.

Peşti – Unele responsabilităţi sau obligaţii vă vor schimba programul în mod neaşteptat. Un timp cu totul special în cheltuiţi benefic pentru o persoană importantă pentru sufletul dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Reîncarnarea lui Ion
Gastronomie: Ardei umpluţi cu salată de varză pentru iarnă
Răzbunare cu foc la Vlăsineşti
Bărbat decedat în beciul casei, scos de pompieri
Victor Ponta prostit din nou după numai câteva zile de la întâlnirea cu primul ministru sârb
* Victor Ponta: România, ca vecin şi ca prieten, va sprijini integrarea europeană a Serbiei
Ca să ţină pasul cu celelalte bţări europene, România are nevoie de o serie de reforme
Peste 300 de elefanţi au fost otrăviţi de braconieri cu cianură, în Zimbabwe
Ion Iliescu citează greşit din Eminescu, referindu-se la Roşia Montană
Brunei introduce Sharia, legea islamică, care se va aplica însă doar musulmanilor
CNA i-a închis pentru a treia oară OTV-ul lui Dan Diaconescu
Nu doar politicul este de vină pentru eşecul programului CEO privat la stat
Victor Ponta a jucat baschet cu Ghiţă Mureşan, in SUA
Gruia Stoiica va primi cele 30 milioane de euro de la Ministerul Transporturilor
Liviu Dragnea, speriat de spusele unui şef de serviciu secret, iese la atac
Botoşani: Patronii ameninţaţi prin scrisori să dea bani la buget
Ioan Rotundu
Preafericitul Daniel dă cu toiagul în Turism
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă