Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Publicitate
Editorial
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
22273
De la 07 Ianuarie 2003
104607450

Horoscop

  • 31 October 2013, 23:00
Berbec – Vă enervează faptul că trebuie să faceţi ce nu vă avantajează şi vă grevează timpul fără folos. Vi se pare vă răbdarea dvs. a ajuns la limită şi s-ar putea să aveţi reacţii necontrolate.

Taur – Din punct de vedere intelectual, randamentul dvs. este maxim. Aţi putea să luaţi decizii în chestiuni mai delicate sau aţi putea să-i convingeţi pe cei din jur de valabilitatea părerilor dvs.

Gemeni – Aveţi o zi destul de lejeră, în care vă puteţi gândi la problemele dvs. personale. După-amiază aţi putea să vă petreceţi timpul în familie şi să puneţi la punct unele probleme de interes comun.

Rac – Aveţi un plus de energie care v-ar putea ajuta să vă implicaţi în cât mai multe activităţi practice. O suferinţă care v-a creat ceva neplăceri până acum şi-ar putea găsi o rezolvare.

Leu – Ceva bani vă vor intra în cont, ceea ce vă va ajuta să vă refaceţi echilibrul bugetar. O discuţie aprinsă cu o autoritate v-ar putea accentua starea de iritare.

Fecioară – Se întrevăd schimbări în plan profesional care vă vor avantaja mai mult decât vă aşteptaţi. Dacă doriţi să obţineţi o aprobare, acest interval de timp vă va fi favorabil.

Balanţă – Comunicarea cu cei din jur vă favorizează şi vă dă ocazia să aflaţi informaţii interesante. O femeie din familie vă va sprijini în tot ceea ce faceţi.

Scorpion – Aveţi unele nemulţumiri pe care le-aţi putea depăşi mai uşor, dacă vă veţi canaliza energia spre activităţi sociale sau de divertisment. Entuziasmul dvs. sentimental atinge un nivel maxim.

Săgetător – O problemă de sănătate vă frământă – poate fi o afecţiune pe fond nervos. La serviciu, o activitate pe care aţi început-o de mai mult timp ar putea fi finalizată.

Capricorn – Veţi avea o zi cât se poate de agitată. Eforturile pe care le faceţi pentru reglementarea chestiunilor băneşti se vor bucura de succes. Primiţi tot felul de veşti, care trebuie analizate cu atenţie.

Vărsător – Ca să aveţi o seară plăcută şi să evitaţi orice conflict, nu staţi azi prea mult în doi. Ieşiţi cu prietenii sau invitaţi-i la dvs.

Peşti – Nu este o zi favorabilă pentru dialog cu cei din jur. Mare atenţie la tot ce spuneţi căci sunteţi cam impulsiv şi aţi putea declanşa o mulţime de certuri.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ilie Sarbu îţi susţine ginerele Ponta în problema Roşia Montana
Radu Moraru acuză CNA în disputa Naşul TV-UPC
Ion Iliescu lucrează la o carte cu amintiri despre Nicolae Ceauşescu
Crin Antonescu nu acceptă majorări de taxe şi impozite pentru 2013
Asfaltatorul Dorinel Umbrarescu trimite in şomaj peste 1.000 de oameni
Grenadă găsită în grădina unui localnic din Durneşti
Ministrul justiţiei introduce sancţiuni disciplinare împotriva judecătorilor
Întâlnire cu scântei între Leancă şi Şevciuk, la Landshut, în Germania
Toate armele chimice declarate de Siria au fost sigilate
ADN de cal, descoperit in conserve de carne de vită provenind din România
Bancul zilei: Anunţ către nevastă
Gastronomie: Murături
Filme Uvertura Mall 1 - 7 noiembrie 2013
Nu-i pentru cel menit, ci pentru cel nimerit
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă