Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
17479
De la 07 Ianuarie 2003
80971602

Horoscop

  • 1 November 2013, 23:00
Berbec – Relaţiile cu partenerul sunt armonioase, deşi sunt posibile unele mici discuţii din cauza geloziei. Comunicarea cu cei din jur va decurge mai greu din cauza intoleranţei dvs.
Taur – Astăzi plouă cu noutăţi în căminul dvs. şi la locul de muncă situaţie este asemănătoare. Aveţi norocul să ştiţi să valorificaţi informaţiile şi să faceţi un pas hotărâtor la timp.
Gemeni – Aveţi forţa să vă implicaţi şi în probleme delicate, de ultimă oră. Colaborările fructuoase cu nativi din Berbec şi Peşti vor avea un efect teribil asupra capitolului finanţe.
Rac – Toate frumoase şi bune în familia dvs. Pentru urgenţele de sănătate şi musafiri ce vor sosi cheltuiţi o sumă bunicică. Când intimii acceptă consensul nu există motive de nelinişte.
Leu – Vă lăsaţi lesne cuprins de lene, cu toate că ar fi normal să o numiţi reacţie după suprasolicitare. Primiţi deja propuneri pentru o călătorie şi începeţi să vă faceţi planuri.
Fecioară – Nu sunteţi prea entuziasmat de aprecierile referitoare la aspectul dvs. Nu sunteţi lăudat deloc, iar speranţele erau cu totul altele. Nerecunoştinţa rudelor atinge apogeul.
Balanţă – În timpul liber aţi mai putea zăbovi la un prieten, ceea ce vă va face plăcere. Aţi face bine dacă aţi asculta sfatul lui. Cineva încearcă să vă conteste autoritatea, dar nu reuşeşte.
Scorpion – Mare atenţie la ce mâncaţi, aţi putea avea probleme cu stomacul. O zi de regim nu poate să vă facă bine. O rudă încearcă să vă protejeze, ceea ce vă îmbunătăţeşte starea de spirit.
Săgetător – Iată o zi cu planificări riguroase. Dar, pentru a păstra cadenţa, nu vă puteţi permite nici o clipă de relaxare. Este firesc să reglementaţi toate urgenţele care privesc activitatea dvs.
Capricorn – Nu sunteţi în cea mai bună formă posibilă, dar nici prea multă treabă nu aveţi. În câteva ore aţi putea rezolva tot ce este urgent. O activitate de divertisment vă va face foarte bine.
Vărsător – E bine să ştiţi că trebuie să aveţi grijă la tot ce faceţi. Aveţi tendinţa de a enerva lumea, mai cu seamă partenerul. Nu apar aspecte negative, doar întârzieri sau mici şicane.
Peşti – Nu veţi fi agreat de oamenii care nu-şi văd de lungul nasului. Este o zi în care vă faceţi noi planuri, vă gândiţi şi la investiţii substanţiale. Se va ivi ocazia unei deplasări, în interes personal.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Leac pentru soţia bătăuşă
Gastronomie: Varză murată
16 tone de furaje distruse din joacă
Moden Calor Botoşani: Comunicat de presă
Lansare de carte la Uvertura Mall
Eva Şimon: Toţi suntem secui?
USL nu a mai existat după alegeri în privinţa justiţiei
CSM, ceva comparabil cu o sectă
România va trebui sa plătească CE peste un miliard de euro pentru deficiente în sistem
Elevii din învăţământul primar si preşcolarii intra în vacanţă
Dacă Antonescu vrea senatori in şlapi şi bermude sau care se duc la spă, să ne spună
Pentru că i-au căzut microfoanele, Ponta l-a acuza pe Băsescu
Tâmpenii, cum să discut eu aşa ceva cu Joe Biden?
Botoşani/Darabani: Cornel Aroşoaie, un primar descurcăreţ
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă