Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
36605
De la 07 Ianuarie 2003
83557950

Horoscop

  • 4 November 2013, 23:00
Berbec – Cei din familie nu sunt de acord cu cheltuielile pe care le faceţi, dar dvs. reuşiţi să-i convingeţi de necesitatea acestora. Nu daţi atenţie acceselor de invidie ale colegilor.

Taur – Ar fi bine să folosiţi această zi pentru a vă bucura pur şi simplu de viaţă, lăsaţi-vă dus de val. Puteţi încerca, în mod subtil, să interveniţi în evoluţia relaţiei cu partenerul.

Gemeni – Mai multă discreţie! Altfel tot ceea ce aţi încercat să ascundeţi în faţa şefilor devine cunoscut. Nu recunoaşteţi nimic! Munca este un refugiu bun.

Rac – Încăpăţânarea vă expune riscurilor. Cereţi informaţii suplimentare în privinţa persoanelor sau iniţiativelor noi. Important e să aveţi certitudinea corectitudinii dvs.

Leu – Credeţi din tot sufletul că o şansă financiară se poate transforma într-o împlinire. De fapt, sunteţi la un pas de o rezolvare semnificativă. Amânaţi deciziile băneşti.

Fecioară – Se precipită diverse lucruri în viaţa relaţională. Dvs. trebuie să reţineţi că vigilenţa face minuni, şi încă un aspect: nu toate minunile durează doar trei zile. Fiţi optimişti!

Balanţă – Astăzi apelaţi la cineva din familie pentru un împrumut de bani. Nu aplecaţi urechea la bârfe şi păstraţi-vă încrederea în propriile forţe.

Scorpion – Aveţi noroc în dragoste unde, datorită unor schimbări de anvergură în relaţia dvs., veţi avea parte de satisfacţii neaşteptate, dar şi de împlinirea unor vise mai vechi.

Săgetător – Vă simţiţi slăbiţi, fără putere, iar irascibilitatea dvs. creşte. Este vorba de o mică problemă de sănătate cauzată de stres.

Capricorn – Vă simţiţi bine şi aveţi chef de plimbări şi ieşiri la iarbă verde. Încercaţi să vă regăsiţi echilibrul şi poate ar fi bine să vă luaţi o mică vacanţă.

Vărsător – Astăzi căutaţi noi oportunităţi pentru succes şi evoluţie personală. Vă simţiţi plin de energie, iar optimismul dvs. este debordat şi molipsitor pentru cei din jur.

Peşti –Farmecul irezistibil de care daţi dovadă va stârni pasiunea unei persoane interesante. Evitaţi deciziile luate în pripă sau alegerile făcute în urma unor sfaturi proaste.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: După luna de miere
Gastronomie: Salată de gogoşari cu ghebe
Noul Cod penal aduce prescripţii de fapte penale în dosarele DNA
Adrian Năstase, despre aniversarea preşedintelui
nu îi urez nimic; sunt convins ca va avea ceea ce merită
Limba MAGHIARĂ, a doua limbă OFICIALĂ în instanţele din România
proiect de lege iniţat de UDMR ADOPTAT TACIT de Camera Deputaţilor
Antonescu: Cota unica e bătută în cuie în urma discuţiilor cu FMI
vrem scăderea CAS cu 3 puncte procentuale
CE vrea să lupte împotriva utilizării pungilor de plastic subţiri
Dragnea ia în derâdere lupta Anticorupţie din Ministerul Dezvoltării Regionale
şeful Direcţiei Anticorupţie a fost numită o cântăreaţă de muzică populară
Filozoful Dolineaschi promite promisiuni
Ioan Rotundu
Botoşani/Copălău: Doi preoţi se luptă pentru o parohie prosperă
Ioan Rotundu
Cu ce s-au ales românii de pe urma negocierilor cu FMNI
salariul minim creste la 850 lei de la 1 ianuarie si 900 lei de la 1 iulie Acciza suplimentara de 0,07 euro la litru de carburant
PNŢCD - COMUNICAT DE PRESĂ
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă