Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
23172
De la 07 Ianuarie 2003
104608349

Horoscop

  • 11 November 2013, 23:00
Berbec – Chiar dacă vi se face o propunere interesantă, nu faceţi nici o investiţie. Este posibil să intraţi în posesia unui secret pe care ar fi bine să nu îl transmiteţi mai departe.

Taur – Bazaţi-vă mai mult pe dvs. şi mai puţin pe ceilalţi, chiar dacă dau impresia unor persoane amabile. N-ar fi exclus să aveţi discuţii cu cei apropiaţi. La serviciu nu aveţi chef de nimic.

Gemeni – Sunteţi puşi în faţa unor decizii importante de care poate depinde o posibilă avansare în viaţa profesională. Nu neglijaţi latura sentimentală, dacă nu vreţi să aveţi necazuri.

Rac – Deşi sunteţi convins că puteţi duce la bun sfârşit mai multe activităţi în care v-aţi angajat, s-ar putea să nu aveţi spor şi să nu vă reuşească mare lucru. Nu forţaţi lucrurile!

Leu – Doriţi să experimentaţi ceva nou şi ieşit din comun. Nu încercaţi să vă atrageţi prietenii în aventură deoarece veţi fi dezamăgit de lipsa lor de imaginaţie.

Fecioară – Săriţi în ajutorul unui prieten aflat la necaz sau pledaţi în favoarea cuiva apropiat când este vorba de luarea unei decizii. Sunteţi apreciat în grupul de amici.

Balanţă – Mintea vă este vioaie şi reuşiţi să găsiţi soluţii chiar şi pentru problemele cele mai întortocheate. Fizic sunteţi ceva mai sensibil şi nu este exclus să aveţi parte de o indigestie.

Scorpion – Interesul dvs. pentru relaţia cu persoanele de sex opus va creşte constant pe parcursul acestei zile. Ar fi de dorit însă să vă manifestaţi cu ceva mai multă toleranţă.

Săgetător – De muncit, veţi munci mult, dar rezultatele nu se vor vedea atât de repede pe cât speraţi. Nu trebuie să fiţi neliniştit, ele vor apărea cu siguranţă dar e nevoie de perseverenţă.

Capricorn – O afacere demarată de curând începe să vă aducă beneficii serioase. Ar fi bine să evitaţi speculaţiile şi acţiunile la limita legii, ca să nu intraţi în conflict cu autorităţile.

Vărsător – Sunteţi prea ocupat pentru a ţine cont de toate mofturile partenerului. Aveţi şansa să rezolvaţi aceste mici neînţelegeri şi chiar să aveţi o mică bucurie sentimentală.

Peşti – Sunteţi ceva mai obosit ca de obicei, vă ocupaţi mai mult de propria persoană, dar veţi avea parte de surprize plăcute. Sunt posibile fluctuaţii financiare.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Superioritatea ginecologului
Gastronomie: Salsa de legume pentru iarnă
Procuror din Caracal, reţinut pentru luare de mită, prins în flagrant primind 6000 de euro
Salariile bugetarilor rămân la nivelul din 2013
majorări de până la 10% doar la profesori debutanţi
Datele meteo indică mase de aer arctic, cu geruri anormale pentru perioada următoare
Meteorologii au realizat o estimare a vremii până pe 24 noiembrie
Consiliul Investitorilor Străini acuză dur guvernul şi ameninţă cu mutarea investiţiilor
Victor Ponta dă cu tifla la criticile Consiliului Investitorilor Străini
nu putem fi El Dorado pentru toată lumea
Sorin Roşca Stănescu s-a dat învins. PNL a hotărât excluderea din parid
Cine sunt cei din spatele afacerii cu cuptoarele
Eldorado lui Ponta
Ioan Rotundu
Mincinosul Ponta prins cu ocaua mică
Ioan Rotundu
Botoşani/Drăguşeni : Copil în plasament bătut la şcoală de primar
directorul şcolii este chiar soţia primarului
Distribuția pe orizontală – soluția pentru o factură scăzută la încălzire
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă