Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
30778
De la 07 Ianuarie 2003
97508057

Horoscop

  • 18 November 2013, 23:00
Berbec – Venirea unui prieten în casa dvs. poate stârni unele comentarii din partea familiei, dar finalul va fi unul fericit. Partenerul va avea o propunere salvatoare.

Taur – Este o zi mai tensionată. La locul dvs. de muncă sau în familie, cu unul dintre părinţi, veţi purta discuţii în contradictoriu. Din păcate, nici una dintre părţi nu e dispusă să facă concesii.

Gemeni – În cursul dimineţii primiţi bani dintr-o activitate extraprofesională. O persoană mai în vârstă vă propune o colaborare. Împreună cu persoana iubită faceţi planuri de viitor.

Rac – Vă sfătuim să amânaţi plecarea într-o călătorie. S-ar putea să aflaţi că o rudă a avut un accident şi să faceţi câteva drumuri scurte împreună cu partenerul.

Leu – Un prieten apelează la dvs. pentru un serviciu. Lăsaţi la o parte problemele partenerului dvs. Reuşiţi cu mare abilitate să vă puneţi în valoare simţul practic. Concentrarea e maximă!

Fecioară – Astăzi veţi fi capabil să vă scoateţi în evidenţă calităţile, stârnind o pasiune neaşteptată dar şi invidie. Se preconizează o călătorie în interes de serviciu.

Balanţă – Veţi fi apreciat pentru entuziasmul de care daţi dovadă şi pentru înţelegerea pe care o acordaţi celor din jur. O persoană mai în vârstă vă va ajuta în finalizarea unor probleme.

Scorpion – Primiţi o propunere care vă ia prin surprindere şi care vă creează îndoieli. Gândiţi mai profund la rezultatele acestei întreprinderi. Pot apărea schimbări care se vor dovedi favorabile.

Săgetător – Evitaţi să trageţi sfori aşa cum vi se propune! Dacă veţi încerca să lucraţi pe ascuns, veţi încurca şi mai rău lucrurile, ceea ce vă va ajuta să fiţi mai optimist.

Capricorn – V-aţi programat multe activităţi pentru astăzi, deşi nu ştiţi dacă veţi reuşi să le duceţi la capăt pe toate. Spre seară, e posibil să primiţi un sprijin neaşteptat din partea unei rude.

Vărsător – Succesele pe care le veţi înregistra astăzi vor fi efemere. Încercaţi să fiţi mai puţin credul. În plan sentimental simţiţi o detaşare faţă de persoana iubită.

Peşti – Astăzi norocul poate fi al dvs., dacă veţi cuvintele potrivite. Combinaţi afacerile cu plăcerea. Nu vă sfiiţi să intraţi în acţiune şi să acceptaţi compania unor persoane care vă vor binele.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Profesoara lui Bulişor
Gastronomie: Friptură de porc delicioasă
Preşedintele Hollande s-a prăbuşit în sondaje
Marine Le Pen ii cere să dizolve Adunarea Naţională
Guvernul a publicat Ordonanţa prin care majorează semnificativ impozitarea aplicată contribuabililor
Nagâţul Cosmin Andrei încă umblă drogat
Ioan Rotundu
Petru Bogatu: UE acceptă „divorţul civilizat” cu Transnistria?
Vremea se răceşte. Prognoza meteo până pe 1 decembrie
După ce a sponsorizat un forum in SUA, conducerea Complexului Energetic Oltenia trimite angajaţii în şomaj tehnic şi concedii fără plată
Crin Antonescu: Relaţia cu Partidul Conservator nu mai există
Furaje distruse într-un incendiu provocat
Incendii din neglijenţă
Mormolocii din opoziţia botoşăneană
Ioan Rotundu
Botoşani: Domnule preşedinte, daţi-i afară pe cei din conducerea Nova Apaserv
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă