Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24979
De la 07 Ianuarie 2003
114783412

Horoscop

  • 25 November 2013, 23:00
Berbec – O cunoştinţă mai puţin apropiată vă va propune o afacere; şi chiar dacă până acum nu aţi avut prea mare bază pe această persoană, veţi constata azi că e pusă pe fapte mari.

Taur – Vă aşteaptă o zi obositoare. Multe pretenţii, multe cheltuieli să le suportaţi cu zâmbetul pe buze. Alături de colaboratorii dvs. mai vechi, şansele financiare sunt maxime.

Gemeni – Este posibil să intraţi în posesia unui secret pe care ar fi bine să nu îl transmiteţi mai departe. Aţi putea începe o lucrare mai deosebită la serviciu, ceea ce vă va da posibilitatea să vă afirmaţi.

Rac – Astăzi sunteţi binevenit oriunde aţi deschide o uşă. Calităţile dvs. sunt foarte apreciate de cei din jur şi acest fapt vă dă posibilitatea obţinerii unor avantaje.

Leu – Afacerile dvs. secrete încep să dea roade, aşa că sunt posibile fluctuaţii financiare. În conversaţii sunteţi imprevizibil aşa că s-ar putea să supăraţi pe cineva.

Fecioară – Parcă n-ar exista griji pe lumea aceasta. Este o zi de real răsfăţ pentru dvs. Şi, e bună dreptate îl meritaţi. Sunt favorizate călătoriile pe distanţe medii şi tranzacţiile cu străinii.

Balanţă – În acest week-end plecaţi într-o călătorie. Este posibil ca partenerul să vă reproşeze că nu v-aţi ales bine momentul, determinându-vă să amânaţi călătoria.

Scorpion – Ziua nu se arată prea grozavă, deoarece vă macină o mulţime de griji. Aţi putea primi vizita unor prieteni pe care nu i-aţi văzut de mult, ceea ce vă va remonta într-o oarecare măsură.

Săgetător – Aveţi chef de o plimbare şi n-ar strica să o faceţi. Câteva zile de odihnă vă vor spori randamentul şi vă vor ajuta să fiţi mai indulgent cu cei dragi.

Capricorn – Primiţi veşti bune, dar şi critici de la părinţi şi fraţi. Pentru cei pe care i-aţi neglijat, acum este o zi favorabilă iertării şi reconcilierii.

Vărsător – Vă irită neînţelegerile cu un partener de afaceri. Nu refuzaţi dialogul! Ajungeţi la un punct de vedere comun. Ar fi bine să ascultaţi sfaturile unui bărbat mai în vârstă.

Peşti –Simţiţi nevoia să vă sfătuiţi cu cineva apropiat într-o problemă sentimentală. Veţi primi o mulţime de sfaturi, va trebui numai să-l alegeţi pe cel nimerit.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Plăcerea lui Bulă
Şeful Guvernului de la Beijing în România, prima astfel de vizită după 19 ani
Directorul APIA Satu Mare, reţinut de procurorii DNA
Gastronomie: Varză cu ciuperci uscate (masa de Crăciun poloneză)
Acţiunea „Drumul Unirii”. Chişinău – Alba Iulia, la 95 de ani
1 decembrie: ÎnCercUnirea Guvernului de la Chișinău
PNL este favorabil formarii comisiei de ancheta a "cazului Calarasi"
Eugen Nicolaescu nu pricepe de ce medicii n-au protestat la tăierea a 25% din salarii
Ieri, premierul Ponta a semnat cu premierul Chinei 13 acte de colaborare
Iniţiere în Cultura japoneză
Incendiu provocat de o lumânare uitată aprinsă
Patinoarul din Centrul istoric, o decizie inspirată
O făcătură jurnalistică dezonorantă
Ioan Rotundu
Cui va sta sarmaua-n gât?
Ioan Rotundu
Botoşani: Preşedinţii CJ se încaieră, noi plătim oalele sparte
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă