Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Infracţiuni
Economic
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
21744
De la 07 Ianuarie 2003
113026241

Horoscop

  • 18 December 2013, 23:00
Berbec
O zi oportună pentru a vă pune în practică planurile dvs. îndrăzneţe. Totuşi, dacă doriţi să obţineţi sprijinul celor din jur, ar fi bine să fiţi ceva mai modest.

Taur
Este posibil să vă vină în casă nişte rude pe care nu le-aţi văzut de mult timp. Vi se propune să participaţi la o activitate socială. N-ar fi deloc rău să mergeţi.

Gemeni
Este posibil să primiţi o veste pe care o aşteptaţi de mai mult timp. Nu o luaţi drept bună, încercaţi stabiliţi veridicitatea ei. Sunteţi ca neatent şi puteţi încurca multe lucruri.

Rac
Va trebui să scă-paţi de rutină şi abia apoi să vă gândiţi încotro să o luaţi. În tot ceea ce faceţi veţi fi susţinut de familie, mai ales că sunteţi principala sursă de venituri.

Leu
Ca de obicei aveţi o mare încredere în tot ceea ce faceţi. De aceea, veţi reflecta şi la relaţia dvs. cu cei apropiaţi. Privirea cuiva vă sugerează ce este de făcut.

Fecioară
Familia contează enorm pentru dvs. De aceea problemele de ultimă oră le rezolvaţi cu gândul la perspectivele familiei. Strategia aleasă reprezintă o victorie asupra rivalilor.

Balanţă
Veşti neaşteptate, discrepanţe, în programul zilei. Totul trebuie verificat - de la informaţii până la condiţiile ce vi se impun – în cazul tranzacţiilor financiare.

Scorpion
Aţi dori să faceţi multe, dar nu vă puteţi aduna; gândul vă zboară cu uşurinţă şi aţi uitat de unde aţi putea porni. Singurul lucru este să vă ocupaţi de chestiuni mărunte.

Săgetător
Nu ar fi rău să fiţi mai maleabil şi să acordaţi mai multă importanţă unor probleme aşa zis trecătoare. Apar mici neînţelegeri cu partenerul dvs. de viaţă.

Capricorn
Astrele vă răsfaţă pe dvs., cei care lucraţi într-un domeniu de creaţie, în mass-media. Concurenţa rămâne la pândă, dar reuşitele nu pot fi trecute cu vederea.

Vărsător
Se anunţă o zi foarte încărcată. Va trebui să lucraţi fără încetare, pentru că nimeni în afară de dvs. nu poate face faţă situaţiei. Vă vin idei strălucite care aduc succes.

Peşti
Nu vă vine să credeţi ceea ce aflaţi despre un prieten. Sunteţi dezamăgit şi marcat în acelaşi timp. Fiţi mai realist şi mai planificat. Nu vă mai amânaţi treburile.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Subtilitatea neveste-si
Gastronomie: Cighiri din organe de porc
Cafeaua şi ţigara pot oferi protecţie împotriva unei boli de ficat
Legea care îngreunează cumpărarea de terenuri agricole in România şi sporeşte puterile premierului Ponta a trecut de Parlament
România are printre cele mai bruşte scumpiri ale muncii din UE
Proiect ce prevede acordarea de facilităţi companiilor petroliere
Invitaţie la Teatrul „Vasilache” Botoşani
Botoşani/Frumuşica: Peste 120 de copii s-au implicat în alinarea suferinţelor asistaţilor de la UAMS Flămânzi
Traian Băsescu: Am promulgat bugetul de stat pentru că Guvernul a fost de acord să amâne cu 3 luni acciza la motorină şi benzină
În ultima perioadă Crin Antonescu e tot un fel de Traian Băsescu
Cosmin Nicula, preşedintele Comisiei din Senat care anchetează activitatea CEC Bank
creditul luat de Ioana Băsescu poate fi discutat la nivel de moralitate. Procedurile legale au fost respectate
Doi membri CNA reiau cererea ca preşedintele Laura Georgescu să-şi dea demisia
"CNA poate să fie denumit Consiliul Naţional al Antenelor"
Dan Diaconescu, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare pentru şantaj
Balta fetidă a minciunii: Nepmanul Ponta între bolşevism şi peronism
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă