Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Fapt divers
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
10836
De la 07 Ianuarie 2003
95555827

Horoscop

  • 21 June 2006, 23:00
Berbec – Dimineaţă, sunteţi confuz, motiv pentru care s-ar putea să nu vă faceţi înţeles prea uşor. Dacă doriţi să cumpăraţi ceva de valoare, nu încercaţi să-i faceţi partenerului o surpriză!

Taur – Nu este o zi potrivită pentru întâlniri cu prietenii. Sunteţi mofturos şi nu prea aveţi chef de vorbă. În cuplu aveţi o atitudine copilăroasă, aşteptând de la celălalt afecţiune.

Gemeni – Treceţi printr-o zi cu foarte mult chef de muncă. Cu toate acestea, nu aveţi prea multe treburi de rezolvat şi tindeţi să vă apucaţi de alte activităţi care să vă solicite cât mai mult.

Rac – Ar trebui să fiţi optimişti căci vă bucuraţi de o poziţie privilegiată pe lângă o anumită persoană cu care aţi făcut cunoştinţă de curând şi care se va dovedi un bun prieten.

Leu – Atenţie, fiindcă aveţi tendinţa de a cheltui cu largheţe cu persoane care nu merită şi care, în plus, vă mai creează şi probleme.

Fecioară – Perspectivele sunt plăcute. Planeta care vă guvernează zodia vă dă prilejul să le arătaţi celor din jur că puteţi să faceţi faţă cu brio oricăror probleme care apar.

Balanţă – Sfârşitul zilei nu vă prieşte, iar astrele sunt neutre. Simţiţi o stare de încordare, în ciuda relaxării pe care doriţi să o arătaţi. În curând o să aveţi parte de schimbări importante.

Scorpion – Propunerile cele mai tentante vor sosi de la prieteni şi persoane de acelaşi sex. Banii pe care-i aşteptaţi nu sosesc la timp şi, în hăţişul atâtor decepţii, veţi rămâne cu un gust amar.

Săgetător – Astăzi, rezervaţi mai mult timp odihnei. Acest repaus este bine venit, pentru că cei dragi se cred neglijaţi. Ei aşteaptă un dialog cu dvs. şi fireşte, gesturi de tandreţe.

Capricorn – Din nou, norocul se apropie de dvs. Şansa de a lega noi prietenii cu persoane bătăioase este maximă. Fugiţi de obligaţiile suplimentare şi fiţi cooperant cu cei care vă apreciază. Vărsător – Totul sau nimic! Aşa gândiţi astăzi, când vă înscrieţi de bună voie în tot felul de competiţii. Izbânda de azi este un final aşteptat; ideile constructive sunt răsplătite.

Peşti – Prietenii sunt alături de dvs.! Este o şansă să fiţi protejaţi în situaţii foarte neplăcute. Stimulentele, fireşte, îşi fac apariţia, ca o dovadă a loialităţii colaboratorilor apropiaţi.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Preluarea marilor contribuabili se face la 1 iulie
Baia Centrală, în renovare
Năravul l-a dat pe mâna poliţiei
De la testul naţional, la spital
Matematica, piatra de încercare a testelor naţionale
Medici sancţionaţi de casa de asigurări
Pacienţi trataţi din milă
O nouă zi dedicată demolărilor
Ploile au făcut ravagii în judeţ
Medicii s-au transformat în recuperatori
Cel mai bun poliţist este femeie
profesie moştenită din familie cei anchetaţi de ea ajung pe mâna soţului, la Penitenciar consilierul juridic al IPJ s-a şcolit la securitatepoliţista care a predat limba română maghiarilor
Coreea de Nord sfidează presiunile internaţionale
Ovidiu Tender aşteaptă decizia CEDO
Constantinescu cere SRI să transmită documentele referitoare la Traian Băsescu
Gazprom vrea să majoreze preţul pentru Ucraina
Urmări grave ale ploilor abundente din ultimele 24 de ore
Subiecte sensibile pentru ambele părţi pe masa de lucru
Un motociclist beat a lovit un Opel
Credite cu dobândă redusă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă