Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
12069
De la 07 Ianuarie 2003
113136813

Horoscop

  • 7 July 2006, 23:00
Berbec – Dați dovadă de curiozitate și știți să puneți în practică ceea ce gândiți. Partenerul încearcă timid să-și exprime sentimentele. S-ar putea să vă întâlniți cu un prieten.

Taur – Vă bucurați de popularitate mai ales în rândul persoanelor cu simț artistic sau al partenerilor de afaceri. Folosiți-vă diplomația și încercați să nu vă pierdeți timpul.

Gemeni – Eficiența este bună chiar dacă prețul este renunțarea la plăceri personale. Puteți avea probleme cu un drum, dar bucuria din casă sau din domeniul financiar compensează.

Rac – Problemele pe care le veți întâmpina astăzi sunt destul de dificile. Reușita dvs. devine greu de obținut, în special acolo unde sunt necesare diverse aprobări.

Leu – Vă uimiți prietenii cu veselia de care dați dovadă. În ultimul timp, v-ați asumat niște riscuri și ați reușit să câștigați în ceea ce v-ați propus să obțineți. De aceea sunteți fericiți.

Fecioar㠖 Cei apropiați vă fac o mare bucurie, și de aceea astăzi ați putea fi foarte vesel, ba chiar pus pe șotii. Glumiți cu prietenii și vă place să le faceți mici farse.

Balanț㠖 Ar fi bine să stați câteva ore peste program și să vă rezolvați problemele decât să mergeți acasă cu vrafuri de dosare sau cu gândul la tot ce v-a rămas nefăcut.

Scorpion – A-i convinge pe cei din jur că dvs. aveți dreptate ei greșesc fundamental, nu este tocmai atitudinea pe care trebuie să o adoptați. S-ar putea să primiți vizita unei rude.

Săgetător – Ați luat o decizie foarte importantă pentru viața dvs. Dar acum vă pare rău. Data viitoare ar trebui să ascultați mai bine ce vă spune inima.

Capricorn – Azi încercați să uitați puțin de problemele care vă frământă în mod obișnuit. Pe plan afectivitate și căldură. Relațiile cu cei apropiați vor crea un sentiment de siguranță.

Vărsător – Sunteți prins între obligații profesionale și familiale. Azi s-ar putea să dispuneți de timpul necesar pentru vă rezolva o parte din problemele personale.

Pești – Natura acestei zile este una de introvertire și înseamnă mai mult la reculegere decât la acțiune. Tot ceea ce se întreprinde pe durate zilei poartă amprenta stagnării.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


La cimitir cu rabla!
Comunicat de presă
Comentariu la comentarii (CIX)
(Ioan Rotundu)
Ministrul Sereș a dat o raită prin Botoșani
Reacții din partea Alianței la vizita lui Geoană
Zece miliarde pentru finalizarea Sălii Polivalente
Speranțe de revigorare pentru orașul Ștefănești
Societatea Eltrans pusă la zid de Zarug
Patriarhii Rusiei şi României au discutat despre Mitropolia Basarabiei
Noaptea neagră din '49
Declarația de venituri pentru românii din Italia
Ghidul concediului la românii care lucrează în Italia
Castellon regiunea cu cea mai mare densitate de români
Sculptura unui român în fața Guvernului Țării Bascilor
Răpirea Bucovinei şi negocierile ruso-germane
Tăriceanu și discursul politic “schizoid”
Lege pentru pensia alimentară
Mona Muscă acuză "prostia" și natura "schizoidă" a conducerii PNL
Tăriceanu își trimite partidul în campanie electorală
Polițiști comunitari amendați de cetățeni
Retrocedare prin forța legii și nu a dovezilor de proprietar
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă