Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
4706
De la 07 Ianuarie 2003
75075841

Horoscop

  • 9 July 2006, 23:00
Berbec – V-ați plictisit și din cauza aceasta vă puneți pe cheltuieli, dar nici așa nu veți găsi fericirea pe care o căutați. Mai bine vă pregătiți pentru o realizare personală.

Taur – Azi ați putea prelua conducerea unor proiecte mai vechi la locul de muncă. Le veți face față, nu vă temeți! Economiile dvs. ar putea fi puse la încercare.

Gemeni – V-ați cam neglijat familia în ultimul timp și acest lucru vă va aduce mici reproșuri. O seară cu cei dragi ar fi suficientă pentru a înțelege cât de important sunteți pentru ei.

Rac – Aveți tendința de a cheltui în exces și veți avea mari discuții pe tema aceasta cu cei dragi. Și totuși, se anunță o zi plăcută, animată și plină de noutăți.

Leu – Dacă aveți nevoie de un umăr pe care să vă depănați amintirile, azi nu prea aveți succes. Mai bine fiți ponderat. Cineva cu influență vă va lua apărarea.

Fecioar㠖 Eleganța atitudinii și discursul inteligent însoțesc prezentarea lucrărilor sau expunerile în fața prietenilor. Financiar, nu stați așa cum ați dori.

Balanț㠖 Aveți multe de făcut, dar nimic nu este prea greu pentru dvs. în această zi. Cu puțină imaginație veți găsi soluția salvatoare. În societate, dați dovadă de inițiativă.

Scorpion – Intuiția și farmecul funcționează bine, dar trebuie să vă asigurați că nu greșiți față de colaboratori. Aflați noutăți din domeniul sicio-profesional.

Săgetător – Aveți replica potrivită și găsiți remediul la orice, calități pentru care veți fi iubit de prieteni. Visați la o călătorie mai lungă sau aflați noutăți.

Capricorn – Entuziasmul dvs. poate prinde ușor aripi. Dacă nu vă obosiți prea mult, veți reușiți să terminați cu bine ziua, iar seara aveți timp pentru a visa cu ochii deschiși.

Vărsător – Nu sunteți în apele dvs. și vi se pare că vă pândesc pericole la tot pasul. Nu fiți atât de pesimiști, căci nu vă așteaptă o zi grea decât dacă dvs. singuri v-o faceți astfel.

Pești – Este posibil să vă loviți de piedici puse în calea dvs. de către persoane invidioase. Dar veți avea puterea de a vă impune în fața tuturor prin diplomație sau curaj.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Moldovenii, între contrabandă și comerțul cinstit
Comentariu la comentarii (CX)
(Ioan Rotundu)
Populația din mediul rural școlită asupra politicilor agrare
Consilierii locali PSD își contabilizează bulinele negre
Democrații anunță mișcări masive de forțe
HeartRock a făcut din Malaimare fan rock
Maraton de vară al Rapsozilor Botoșanilor
Aerisirea, bat-o vina!
"Bogdan Olteanu nu este un câștig pentru politică"
"Propunerea PNL de desființare a CSAT este infantilă"
PSD nu vrea să fie asociat cu acțiunile guvernanților
Joc pe calculator în care românii extermină maghiari
Mona Muscă e sătulă de circ în politică
Liberalii le recomandă primarilor de pe litoral să micșoreze taxele
Vulpile, pericol public în județul Mureș
Poluare cu rumeguș și bălegar
Alianța DA pe drumul Golgotei
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă