Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
40238
De la 07 Ianuarie 2003
80930090

Horoscop

  • 18 July 2006, 23:00
Berbec – Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi aveţi capacitatea de a vă adapta cu uşurinţă situaţiilor noi şi neobişnuite. Este o zi favorabilă comunicării.

Taur – Vă simţiţi cam ameţit, aşa că nu ar strica să organizaţi o ieşire în grup. Aţi putea, în ciuda lipsei de chef, să faceţi un sport. N-ar fi exclus să faceţi planuri de viitor cu un prieten.

Gemeni – Prietenii vă apreciază pentru inventivitatea cu care rezolvaţi problemele dificile. Aveţi energia necesară pentru a realiza tot ce v-aţi propus.

Rac – Puteţi avea succes în afaceri şi în societate, întrucât colaboraţi foarte bine cu toţi cei din jur. Vă puteţi baza pe intuiţie. Evitaţi orice fel de speculaţii financiare.

Leu – Sunteţi bine dispus şi le săriţi în ajutor tuturor celor din jur, măcar cu o vorbă bună. Ar fi indicat să nu faceţi nici o promisiune dacă nu sunteţi siguri că o puteţi respecta.

Fecioară – Deşi aveţi o zi grea, cu probleme importante de rezolvat, reuşiţi să vă concentraţi şi să fiţi eficient. Faptul că nu staţi prea bine cu banii, nu face decât să vă ambiţioneze să câştigaţi mai mult.

Balanţă – Cu puţin efort, reuşiţi să îmbunătăţiţi relaţiile care scârţâiau în ultima vreme. După-amiază vă simţiţi bine la o întâlnire cu prietenii, unde sunteţi în centrul atenţiei.

Scorpion – Dimineaţă sunteţi cam visător şi riscaţi să neglijaţi probleme importante. Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că s-ar putea să luaţi decizii greşite.

Săgetător – Sunteţi foarte bine dispus, iar relaţiile cu anturajul decurg fără probleme. Singurul lucru care nu vă mulţumeşte pe deplin este situaţia financiară. Dar este şi mâine o zi!

Capricorn – Proiectele în care veţi fi implicat vor necesita o mare capacitate creativă. În general, relaţia cu colegii de serviciu va fi mulţumitoare, dar vor fi momente în care vi se vor pune beţe-n roate.

Vărsător – Veţi fi tentat să vă implicaţi într-o relaţie clandestină. Deci fiţi prudent în a da curs noilor iniţiative. Sănătatea rămâne şi în această zi una din temele dvs. prioritare.

Peşti – Veţi avea parte de tot felul de evenimente care vă vor pune nervii la încercare. Va trebui să munciţi destul de mult, dar până la urmă eforturile vă vor fi apreciate şi veţi fi mulţumit.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Posturi de subofiţer scoase la concurs
Numărul incendiilor a crescut
Ponderea elevilor care urmează un liceu este mai mare
Consiliile locale au înfiinţat servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă
Autorităţile se pun pe treabă pentru a ajuta Ştefăneştii
Proiect de reformare administrativă pentru Botoşani
Cartierul ANL Bucovina II începe din acest an
Reabilitarea Centrului Istoric, departe de a fi o cauză pierdută
Liberalul Popescu devine tot mai insignifiant
Preotul cel isteţ şi poporănii pedepsiţi
Turul României la ciclism i-a dezmorţit pe botoşăneni
Cu ce s-au ospătat cicliştii la Hotel Maria
S-a declanşat ofensiva de modernizare a Botoşanilor
Peste un milion de români lucrează încă la negru
Subvenţia la încălzire acordată populaţiei se menţine şi după 2007
Amenzi pentru neplata asigurării locuinţei
Nu mai avem bogaţi pentru maşini de lux
Fiscul a "îndesat" un miliard de lei la bugetul de stat
Mănânci şi slăbesti
Ofiţerii de securitate care racolau minori trebuie judecaţi
Legea diasporei trebuie adoptată până în toamna acestui an
CNSAS a descoperit copii informatori
Mircea Dinescu, din ce în ce mai iritat de "cazul Andon"
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă