Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7694 lei
1 USD = 4.4000 lei


Număr accesări
Astăzi:
7332
De la 07 Ianuarie 2003
73781125

Horoscop

  • 9 November 2006, 23:00
Berbec – Nu prea vă aflaţi în apele dvs. Este, poate, momentul în care veţi conştientiza că nimic nu este sigur, atâta timp cât nu există certitudini.

Taur – Se pare că totul va merge bine, mai ales acasă, unde nu prea vă aşteptaţi ca lucrurile să ia o întorsătură atât de favorabilă. Nici cu banii nu staţi foarte rău.

Gemeni – Sunteţi copleşit de muncă. Organizaţi-vă şi încercaţi să stabiliţi o listă de priorităţi, căci doar aşa veţi reuşi să faceţi faţă tuturor responsabilităţilor.

Rac – Astrele vă sfătuiesc ca astăzi să fiţi deosebit de discreţi în legătură cu ceea ce v-aţi propus, căci anumite persoane vă pot fura acum multe dintre idei.

Leu – Dacă vi se propune o colaborare, nu ezitaţi. Aveţi toate şansele să câştigaţi bine. Astăzi luaţi decizia să încheiaţi o tranzacţie. În curând se va dovedi că aţi fost inspirat.

Fecioară – Se pare că, având un dram de noroc, reuşiţi să ieşiţi din impasul financiar în care vă găsiţi. Nu refuzaţi sfaturile primite şi evitaţi speculaţiile pe viitor.

Balanţă – Sunteţi comunicativ şi convingător şi reuşiţi să aplanaţi un conflict apărut în cercul dvs. de prieteni. E posibil să obţineţi un câştig frumos dintr-o activitate comercială.

Scorpion – În prima parte a zilei sunteţi foarte emotiv şi este posibil să aveţi dificultăţi de comunicare. Încercaţi să vă ordonaţi! Sunteţi invitat la o petrecere.

Săgetător – În cursul dimineţii s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor neplăceri pe plan sentimental. Totul se rezolvă cu ajutorul unui prieten.

Capricorn – Aveţi şanse mari să găsiţi un nou loc de muncă, aşa cum vă doriţi. Farmecul personal vă ajută să rezolvaţi unele probleme pe cale diplomatică.

Vărsător – Aveţi de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se grăbesc să vă ajute. Dacă nu vă stăpâniţi nervozitatea, riscaţi să faceţi afirmaţii regretabile.

Peşti – S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Descoperiţi noi oportunităţi de afaceri. Profitaţi de şansele care vi se oferă, dar feriţi-vă de speculaţii.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


LSI va strânge semnături pentru demisia lui Hârdău
Profesorii îşi vor primi salariile restante la plată
Inaugurare a noii şcoli din Corni
Prinşi în flagrant
Autor de furt identificat după câteva luni
Profesorii să nu mai plângă, au primit ce-au meritat
(Cârcotaşul)
Robotul superviril învins de o…
Ciorbă rădăuţeană
Comentariu la comentarii (CCIV)
(Ioan Rotundu)
“Maria Tănase, Pasăre Măiastră” la Botoşani
Salariile profesorilor salvate de rectificare
Ciuştea linişteşte spiritele la DGASPC
Se vrea eliminarea suspiciunilor asupra unor licitaţii publice
Numai dacă vă interesează!
Prefectul Roman consideră că a respectat legea în cazul Dracşani
Amenzi de peste 80 de milioane aplicate pentru nerespectarea normelor PSI
Service auto amendat şi închis de OJPC
Protecţia consumatorilor a aplicat amenzi de peste 70 de milioane
Crează un nou concept pentru mediu pentru 2.000 lei
Cifra de afaceri a crescut cu circa 15%
Apel tardiv pentru calmarea apelor în PNL
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă