Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
24181
De la 07 Ianuarie 2003
92774391

Horoscop

  • 10 April 2007, 23:00
Berbec – Dovezile de fidelitate, veştile prin care vi se confirmă pronosticuri plăcute sunt la ordinea zilei. Conjunctura e favorabilă reconcilierilor cu persoane competente.

Taur – Muncă multă, drumuri neprogramate şi dialoguri cu rudele. Îmbucurător este aspectul financiar. Recuperaţi o sumă de bani, vă luaţi revanşa la capitolul recompense.

Gemeni – Pentru dvs. poate fi ziua ce vă oferă surse de informare. Partenerul de viaţă vă susţine moralul. Ce este în sufletul lui? Greu de ghicit. Atenţie cui faceţi confesiuni!

Rac – Traversaţi o zi excelentă din punct de vedere sentimental. Nemulţumirile sunt deja de domeniul trecutului. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare.

Leu – S-ar putea să fiţi dezamăgiţi de atitudinea unui prieten faţă de dvs. Nu vă faceţi griji, va veni clipa în care veţi reuşi să-l faceţi să regrete atitudinea pe care o afişează acum.

Fecioară – Este posibil să vi se propună un post la care visaţi de mult timp. Veţi avea ocazia să descoperiţi că uneori dorinţele sunt periculoase mai ales atunci când se împlinesc.

Balanţă – Vă lipseşte entuziasmul, dar dispuneţi de un surplus de energie vitală pe care trebuie să o cheltuiţi cumva. Aveţi grijă să nu vă băgaţi nasul unde nu vă fierbe oala!

Scorpion – Înţelegeţi greşit noţiunea de devotament sau sunteţi pus să alegeţi între două persoane la care ţineţi în mod egal şi nu ştiţi cum să reacţionaşi. Seara, dispute familiale.

Săgetător – Veţi fi obligat să participaţi la un fel de şedinţă de lucru la care se vor stabili alianţe, ce nu vă vor plăcea deloc. Din păcate, nu aveţi încotro şi să supuneţi părerii generale.

Capricorn – Atmosfera de la serviciu este plăcută şi vor fi destule persoane influente care să vă susţină ideile şi proiectele. Primiţi multe veşti.

Vărsător – Banii vă ajută să vă îmbunătăţiţi imaginea şi aspectul exterior, iar popularitatea de care vă bucuraţii vă aduce bani. O seară romantică este tot ce vă doriţi.

Peşti – Sunteţi ceva mai lipsiţi de energie, dar compensaţi cu inspiraţie. În familia dvs. domnesc armonia şi buna înţelegere. Partenerul va fi când tandru, când irascibil şi nerăbdător.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Spitalele din judeţ au primit note mediocre
S-au stabilit vinovăţiile pentru accidentul mortal din februarie
Minor ajuns în comă alcoolică
Elevă prinsă la volanul, fără permis de conducere
Urmărit de poliţişti
Ucisă de două maşini
Comentariu la comentarii (LXXII)
(Ioan Rotundu)
Friptură de ied
Prostia şoferiţelor!
Maxime şi cugetări ale autorilor englezi
Credeţi în şansa dvs.? Încercaţi!
Românul şi calul maro îmbrăcat în kimono
Mai multe sarcini pentru asistenţa comunitară
Flutur promite că ne scoate din întuneric
Municipalitatea a primit bani pentru reabilitarea şcolilor
Au început pregătirile pentru Zilele Oraşului
Semnale de alarmă asupra copiilor lăsaţi nesupravegheaţi
Ciuştea este marcat de sindromul convenţiilor
Asistaţii de la Adăşeni vizitaţi în prima zi de Paşti
Prefectul Roman agreează schimburile de experienţă interjudeţene
Grădiniţă nouă în Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă