Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Editorial
Sănătate
Sport
Administraţie
Social
Horoscop
Ultima oră
Ofertă de afaceri
Umor
Gastronomie
Comentarii
Proverbe şi...
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22685
De la 07 Ianuarie 2003
122908334

Horoscop

  • 11 April 2007, 23:00
Berbec – Astăzi veţi fi foarte convingători, vorbele dvs. influenţând deciziile şi acţiunile celorlalţi. Aveţi ocazia de a discuta cu partenerul probleme rămase nelămurite.

Taur – Sunteţi nemulţumit de situaţia financiară a familiei şi acest lucru vă poate da peste cap întreaga zi. Fiţi atenţi la intrigi, ca să preîntâmpinaţi pericolele din strat.

Gemeni – Relaţia cu partenerul de suflet va fi prioritară pentru dvs. Vor fi multe de lămurit şi veţi avea nevoie de toată abilitatea de care dispuneţi pentru a îndrepta lucrurile.

Rac – Se pare că veţi avea parte de o sănătate robustă, aşa că vă puteţi face planuri mari pentru această zi. Ideile dvs. se vor dovedi de mare calitate.

Leu – În cazul în care aveţi o suferinţă cronică, este foarte posibil ca aceasta să revină în atenţia dvs. Chiar dacă vă simţiţi bine, o vizită la medic nu ar avea ce să vă strice.

Fecioară – La slujbă va fi mare agitaţie pe tot parcursul zilei. Nu vă faceţi prea multe planuri, căci cu siguranţă ele vă vor fi date peste cap. Încercaţi să nu iniţiaţi proiecte.

Balanţă – Se pare că astăzi nu vreţi să aveţi de-a face cu nimeni şi, dacă ar fi după dvs., v-aţi retrage departe de toţi. Treburile de la serviciu însă, nu vă permit nici o evadare.

Scorpion – O persoană în care aveţi încredere vă poate dezamăgi astăzi. Pe de altă parte, o rudă îşi anunţă vizita şi e posibil să reuşească să vă aducă zâmbetul pe buze.

Săgetător – Dacă veţi încerca să faceţi totul numai după placul dvs., cu siguranţă veţi avea parte de reproşuri. Traversaţi o zi în care e necesar să aveţi ceva mai multă diplomaţie.

Capricorn – O zi destul de liniştită, cel puţin din punct de vedere sentimental. Veţi avea nevoie de sprijinul partenerului de suflet, iar acesta nu vă va dezamăgi nici un moment.

Vărsător – Lucrurile evoluează bine, ceea ce vă dă şi mai mult elan. Reuşiţi să stabiliţi o relaţie echilibrată cu superiorii şi nu ar fi rău să ascultaţi de sfaturile acestora.

Peşti – Şi astăzi vă menţineţi pe poziţie, ca şi ieri. Această tendinţă de a nega şi faptele pozitive poate afecta, desigur, eficienţa dvs. profesională. Există o limită ce trebuie respectată.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Flutur îşi etalează paleta realizărilor
Executivul primăriei este mulţumit de reabilitarea străzilor
Aneliştii de la Cişmea continuă să fie victime ale E.ON Gaz
Meşterii populari din Moldova şi-au dat întâlnire la Botoşani
Municipalitatea a găsit soluţii pentru Grădiniţa nr. 7
Penegiştii botoşăneni se pregătesc de alegeri
Bani pentru încurajarea sportului botoşănean
Popescu a contestat alegerea lui Câmpanu ca preşedinte PNL
Boc, mielul destinat jertfei de după… Paşte
Ioan Rotundu
Instrucţie militară cu iz sexual
Comentariu la comentarii (LXXIII)
(Ioan Rotundu)
Maxime şi cugetări ale autorilor englezi
O excelentă reţetă pentru friptură picantă
400 euro m.p. vi se pare mult?
Primarul din Dorohoi riscă să se aleagă cu un proces
Ponderea donatorilor de sânge sunt din mediul rural
Opt licee s-au înscris în competiţia Festivalului de Teatru Lyceum
Staţiile de epurare a apei din judeţ nu sunt acreditate
„Gheme de gânduri”
Bursa locurilor de muncă
Secţia de boli infecţioase va fi restructurată
O nouă demisie la Termica
Comunicat de presă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog