Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
12117
De la 07 Ianuarie 2003
75108440

Horoscop

  • 24 July 2007, 23:00
Berbec – O cunoştinţă apelează la dvs. pentru a vă cere un favor şi veţi face un compromis pentru a o ajuta. Vă agitaţi prea mult şi nu e cazul. Faceţi din ţânţar armăsar.

Taur – Ochii văd, inima cere! Vi se potriveşte foarte bine această zicală. Dar pe traseul dorinţe şi realitate rezultatele bune mai întârzie. Atenţie dacă semnaţi acte!

Gemeni – Spiritul dvs. întreprinzător este mai pronunţat. Sunteţi dispuşi să nu luaţi în seamă capriciile nimănui pentru ca iniţiativele să vă reuşească din plin.

Rac – Multe urgenţe, ce nu vă privesc direct, trebuie să le soluţionaţi tot dvs. Interesele altora vă sufocă programul şi aşa destul de încărcat. Descoperiţi lucruri importante.

Leu – Intervin probleme la locul dvs. de muncă. Fără îndoială programul dvs. va fi altfel decât l-aţi conceput. Vă revine obligaţia să răspundeţi oricărei provocări de argumente.

Fecioară – Asimilaţi evenimentele de azi cu mare greutate şi le permiteţi adversarilor să acţioneze liber, fără a fi în pericol de a suporta penalizări. Controverse familiale.

Balanţă – În dragoste vă dovediţi mai încăpăţânat ca niciodată. Ţineţi morţiş ca partenerul să se poarte într-un mod ales numai de dvs. Fiecare om are personalitatea lui.

Scorpion – Cineva din familie vă enervează şi vă lăsaţi purtat într-o discuţie care vă stresează. Eforturile pe care le veţi face se vor concretiza în rezolvări al unor probleme vechi.

Săgetător – Dacă vă aflaţi la serviciu, este posibil să vă certaţi cu un coleg dintr-o neatenţie a dvs., pe care nu o veţi recunoaşte. Este posibil să daţi dovadă de neseriozitate.

Capricorn – Priorităţile sunt în atenţia dvs. dis de dimineaţă. Dialogul cu prietenii şi rudele se derulează favorabil. Mai mult, succesul unei persoane apropiate trebuie sărbătorit.

Vărsător – Pasiunile de ordin estetic revin pe agenda dvs. de lucru. Acum, în timpul liber, veştile despre pasiunile familiei, vor fi analizate cu calm. Echilibrul interior contează enorm!

Peşti – Este o zi mai specială pentru viaţa relaţională. Oaspeţii care se anunţă, dar şi invitaţiile primite sunt de bun augur. Elanul şi entuziasmul vă pot ajuta să faceţi lucruri deosebite.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bebeluşa Oana recomandă dieta cu pufuleţi
Fata lui Vasile Muraru, medaliată cu aur
Anunţ - concurs
Refugiul stricat strigă să fie reparat
Usturoi de UE cu iz de Copălău
Grădiniţă, educatoare şi grupe noi în Lupăria
Recomandările grecilor au ajuns şi la Primăria Flămânzi
Programul TELE’M Botoşani, miercuri, 25 iulie
Comentariu la comentarii (CLII)
(Ioan Rotundu)
Greu examen!
Comunicat de presă
Egner se năpusteşte asupra lui Diaconu
Accidentată pe trecerea de pietoni
Un copil a murit de bronhopneumonie
Nouă victimă a râului Siret
Incendiu la Călăraşi
Deşi cu tematică fierbinte, controalele ITM au fost răcoroase
Ibăneştenii se pregătesc de sărbătoare
Mersul pe bicicletă a condus-o la spital
Manolache vrea să implice tinerii în acţiuni de voluntariat
Lobby pentru tânăra Ana Maria Bucşă
Conţac speră într-o rectificare bugetară
Controale dure în primele şase luni efectuate de AJOFM
Unii vând, alţii cumpără
Nici usturoi n-au mâncat, nici gura a comision nu le miroase
Tare-n clanţă, ca Ţurcanu!
(Cârcotaşul)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă