Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Religie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15584
De la 07 Ianuarie 2003
122875651

Horoscop

  • 20 April 2008, 23:00
Berbec – Sunteţi mai rebeli ca niciodată şi vă place lupta, dar de dorit ar fi să găsiţi o soluţie de compromis. Abilităţile de comunicare sunt bune şi reuşiţi să vă atingeţi obiectivele.

Taur – Dimineaţă aveţi tendinţa să vă supraapreciaţi capacitate de efort. Este foarte bine că aveţi încredere în forţele proprii, dar păstraţi-vă realismul.

Gemeni – S-ar putea să constataţi că v-aţi făcut planuri total nerealiste. Vă recomandăm să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Împreună puteţi rezolva problemele cu care vă confruntaţi.

Rac – Sunteţi total nemulţumit şi aveţi tendinţa să criticaţi pe toată lumea. Încercaţi să nu exageraţi pentru că s-ar putea să-i necăjiţi pe cei din jur.

Leu – Din cauza stării de confuzie pe care o resimţiţi, dimineaţă s-ar putea să înţelegeţi greşit sfaturile unui bărbat mai în vârstă. Ar fi bine să nu faceţi nimic fără să vă consultaţi familia.

Fecioară – Dimineaţă faceţi planuri de afaceri foarte ambiţioase. Vă sfătuim să fiţi realist şi să înţelegeţi că singur nu vă puteţi descurca. După-amiază este posibil să aveţi discuţii cu iubitul.

Balanţă – Dorinţa de a câştiga mai mult vă face să neglijaţi planul sentimental şi riscaţi să ajungeţi la discuţii aprinse cu partenerul de viaţă. Ar fi indicat să căutaţi o soluţie de compromis.

Scorpion – Este foarte posibil să aveţi o zi agitată. Unele nemulţumiri mai vechi ar putea fi discutate şi ameliorate. Totul este să nu daţi dovadă de tact şi de foarte multă răbdare.

Săgetător – Încercaţi să găsiţi răspunsuri la câteva întrebări care nu vă dau pace. Doriţi să petreceţi mai mult timp singur şi vă enervează cei care vă deranjează.

Capricorn – Este posibil ca astăzi să faceţi un pas important în viaţă. Ar fi indicat să vă păstraţi calmul şi să nu vă faceţi griji. După-amiază, o rudă apropiată vă ajută cu nişte bani.

Vărsător – Partenerul de viaţă şi prietenii vă apreciază pentru dorinţa de schimbare. Ar fi bine să profitaţi din plin de şansele care vi se oferă. Terminaţi o lucrare importantă. Peşti – Încercaţi să vă orientaţi energia către un singur scop, în caz contrar aţi putea avea probleme de sănătate pe fond nervos. Veţi munci tot timpul.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Vor ieşi din primărie, doar pe năsălie
Cu laptopul, la păscut vaca
Ioan Rotundu
Comentariul comentariilor (CII)
(Ioan Rotundu)
Turbata – locul unde ţiganii vor învăţa să se spele
Probleme în comercializarea produselor textile
Iar vin medicii americani
Probleme în bucătăria celor de la Stejarul
Aberaţii electorale
O gazetă de râsul… curcanilor
Spovedania
Anunţ informare
Felicitare Paşte
Afacere în regim de urgenţă
Conţac se laudă cu drumuri bune
Conservatorii şi-au scos la înaintare candidaţii
Visează la bune maniere din partea adversarilor politici
Peste 40 meşteri populari şi-au etalat creaţiile
PS Calinic Botoşăneanul a adunat mulţime de oameni
Centru de informare turistică la Botoşani
Distracţie la cote maxime pentru botoşăneni de Zilele Oraşului
Darurile de nuntă primite de Prinţesa Ileana la căsătoria din 26 iulie 1931
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog