Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi:
3773
De la 07 Ianuarie 2003
68858704

Horoscop

  • 12 May 2008, 23:00
Berbec – Buna dispoziţie vă ajută să vă menţineţi un tonus bun. Însă aveţi tendinţa să cam uitaţi de regimul alimentar şi nici nu dormiţi suficient.

Taur – Încercaţi să îi ascultaţi pe ceilalţi. Astfel vă veţi scuti de o serie întreagă de neplăceri. Deşi sunteţi liniştiţi, vă bate gândul să pretindeţi că suferiţi, ca să lipsiţi de la serviciu.

Gemeni – Aveţi grijă cu banii. Treceţi printr-o perioadă caracterizată de seriozitate şi sunteţi înclinat să cheltuiţi excesiv pe haine. Va fi o zi plăcută, dar există riscul unor gesturi necontrolate.

Rac – Veţi primi încurajări de la un membru al familiei în legătură cu o schimbare de care vă cam îndoiţi. Trebuie să daţi dovadă de prudenţă în cazul în care este nevoie să semnaţi acte.

Leu – Nu vă lăsaţi impresionaţi de vorbele pline de orgoliu ale unui Rac, căci acesta nu face altceva decât să exagereze. Nu daţi replici dure la vorbele auzite. Vă preocupă datoriile.

Fecioară – Discuţiile sunt pe cale de a vă schimba ideologia. Ele vă sunt benefice şi vă stimulează curiozitatea. În plan sentimental aveţi un moment de relaxare. Aveţi probleme de comunicare.

Balanţă – Relaţia cu persoana iubită a revenit la normal, în casă s-a reinstaurat atmosfera de pace şi înţelegere. Copiii au simţit şi ei acest lucru şi se străduiesc să se poarte ireproşabil.

Scorpion – Sunteţi îngrijorat pentru viitorul cuiva apropiat, care nu prea a conştientizat faptul că nu va mai putea conta pe dvs. multă vreme. Mai bine discutaţi problema deschis şi spuneţi ce vă frământă.

Săgetător – Energici, combativi şi cu apetit pentru dispute, astăzi sunteţi gata să vă luptaţi cu oricine şi să faceţi faţă oricărei situaţii. Nu este momentul să vă faceţi duşmani.

Capricorn – Cei care vă cunosc nu vă recunosc astăzi! Sunteţi exuberanţi, plini de inventivitate şi puşi pe farse. Încercaţi să mascaţi problemele care vă macină şi să ascundeţi bine micile supărări.

Vărsător – Cu răbdare vă îndepliniţi toate dorinţele. Norocul va fi alături de dvs. în ceea ce vă doriţi. Mai ales dacă trebuie să luaţi o decizie dificilă. Vă puteţi asuma unele riscuri.

Peşti – Pentru a vă proteja nervii şi sănătatea, evitaţi a vă suprasolicita astăzi. Un efort intelectual prea mare vă poate face să clacaţi. Cereţi o zi liberă şi relaxaţi-vă departe de orice sursă de stres.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


Social-democratul Micuţaru faţă în faţă cu ţărănistul Bogdan
Comentariul comentariilor (CXI)
(Ioan Rotundu)
Şi minorii au manifestări politice... dar infracţionale
De ce s-a supărat şefa Zelincă pe primarul de Adăşeni
Bărbaţii continuă să ocupe locul întâi la şomaj
Un alt român mort la locul de muncă - zdrobit de un copac în Sicilia
”Daciada” , o noua asociaţie românească în Toscana
Program Tele'M Botoşani marţi, 13 mai
CARTEL AFLA - Campanie de sindicalizare
Ce întreabă profesoara şi ce-i răspunde Ionel
Liberalii botoşăneni sunt interesaţi de viitorul judeţului Botoşani
Unii vând, alţii cumpără
Sărăcia – raiul partidelor bogate
Ioan Rotundu
Şi veteranii de război pot fi de folos în campania electorală
Ciuştea şi mirarea sa, la avutul altora
Primarul cel viteaz şi flăcăul bătut măr
Ţâbuleac este hoţul care strigă hoţul
Cine-i de vină că penegiştii suferă de daltonism politic ?
Pentru că n-a curs sânge, Ştefan ne desconsideră eroii şi istoria
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă