Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
1956
De la 07 Ianuarie 2003
95237482

Horoscop

  • 13 May 2008, 23:00
Berbec – Demersurile dvs. sunt realiste şi se referă la recuperarea unor datorii de care se pare că au uitat toţi. Apar noi forme de colaborare, destul de instabile, dar mobilizatoare.

Taur – Vă raportaţi frecvent la partener, chiar dacă, în relaţiile afective, se accentuează tendinţele de dominare ale acestuia. Dacă nu apelaţi prea des la gelozie treburile vor merge mai bine.

Gemeni – Reacţiile involuntare, atât cele proprii, cât şi cele ale anturajului, se dovedesc a fi uneori supărătoare, dar prietenii vă ajută când aveţi nevoie de ei. Nu vă lăsaţi copleşiţi de emoţii!

Rac – Deşi deveniţi mai pragmatic, puteţi face unele excese, protejându-vă investiţiile. Evitând părerile fixe, puteţi păstra relaţiile bune cu cei apropiaţi. Banii sunt cam puţini.

Leu – Vă este greu să hotărâţi fără a ţine cont de rugăminţile celor din jur şi zăboviţi îndelung asupra unei situaţii înainte de a vă pronunţa. Refugiul îl găsiţi într-o călătorie imaginară.

Fecioară – Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, însă partenerul de viaţă s-ar putea să nu vă aprecieze deloc exagerările. Dacă trebuie să plecaţi într-o călătorie puteţi fi liniştit.

Balanţă – Sunteţi cu capul în nori şi aveţi senzaţia că puteţi rezolva orice problemă, fără nici un fel de efort. Nu vă supraestimaţi! Aveţi grijă să nu faceţi afirmaţii pripite!

Scorpion – Începeţi o activitate de pe urma căreia veţi câştiga bine. Pentru ca succesul să fie pe deplin, vă recomandăm să vă temperaţi spiritul critic. Păstraţi-vă calmul în discuţiile cu colegii!

Săgetător – Accentul cade pe bani. V-aţi putea simţi frustraţi din acest punct de vedere. Ar trebui să lăsaţi deoparte grijile financiare şi să acordaţi atenţie relaţiei intime.

Capricorn – Un telefon pe care îl primiţi din partea unui cunoscut vă surprinde şi vă determină să faceţi unele schimbări în orarul zilnic. Câştigaţi bani, dar încercaţi să fiţi cât mai discreţi.

Vărsător – Cei care nu aveţi nici o relaţie sentimentală stabilă aveţi azi ocazia de a cunoaşte o persoană deosebit de interesantă. Pentru ceilalţi, urmează ca partenerul să vă facă o surpriză.

Peşti – Este o zi specială pentru cei care încearcă să-şi construiască viitorul. Nu amânaţi luarea unor decizii. Alegeţi între iubire şi securitatea financiară şi ar trebui să decideţi singuri.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Job de student in Belgia, noua reglementare
Ce valori promovează învăţământul românesc şi pentru cine?
Reacţii la acţiunile xenofobe îndreptate împotriva românilor din Europa
Adevărata corupţie
Ioan Rotundu
TVR 1 intră în Basarabia prin fiul lui Voronin
Voronin apără sârma ghimpată care desparte Basarabia de UE
Comentariul comentariilor (CXII)
(Ioan Rotundu)
Comunicat de presă
Publikus informáciokat akar megtudni? Tanuljon meg magyarul!
Program Tele'M Botoşani miercuri, 14 mai
Dialog între blonde
CARTEL AFLA - Campanie de sindicalizare
Zice că-i serios şi vrea să facă afacere serioasă
Merită să câştige preşedinţia CJ
Poliţia trebuie să facă lumină în cazul buletinelor de vot sustrase
Se limpezesc apele în lupta electorală
„Supravieţuitorul” la Botoşani
Bucecenii vor putea face sport pe săturate
Pensionarii mai au de aşteptat o lege
Credite speciale pentru profesori
Locul întâi la „Non violenta”
Cu profesorii la tratament
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă