Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7736
De la 07 Ianuarie 2003
122867803

Horoscop

  • 27 June 2008, 23:00
Berbec – Întâlnirea cu un prieten vechi vă readuce în minte amintiri de mult uitate. Toată ziua o veţi petrece cu gândul la trecut. La sfârşitul zilei veţi fi mai bogaţi sufleteşte.

Taur – Astăzi vă puteţi bucura din plin de popularitate şi recunoaştere dacă trebuie să vă demonstraţi calităţile profesionale în public. Veţi cunoaşte o persoană foarte importantă.

Gemeni – Banii constituie principalul motiv de discordie cu partenerul de viaţă. Posibilitatea împrumuturilor trebuie exclusă, căci la rambursarea lor problemele vor fi mai mari.

Rac – La serviciu, este posibil să se işte mici discuţii pe tema atitudinii dvs. egoiste. În casă domneşte armonia, fapt pentru care trebuie să-i fiţi recunoscători partenerului.

Leu – Este posibil să primiţi o sumă de bani peste veniturile normale. Prin urmare, vă permiteţi să vă răsfăţaţi puţin astăzi, cumpărându-vă unele obiecte pe care vi le doreaţi de mult.

Fecioară – Graba în care vreţi să faceţi lucrurile nu face altceva decât să întârzie realizarea acestora. Chiar dacă nu vă iese nimic din ceea ce v-aţi propus, ar fi bine să nu vă pierdeţi răbdarea.

Balanţă – Relaţiile cu copiii vă pot aduce azi nesperate bucurii. N-ar fi exclus să aflaţi despre o realizare a copilului dvs. sau a unei persoane mai tinere din familie.

Scorpion – Ordinea de zi este încărcată, dar nu aveţi nici un chef să vă ocupaţi pe care vi le-aţi propus. Ar trebui să vă adunaţi toate puterile, căci vă aşteaptă o zi plină.

Săgetător – S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie. Nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie şi aveţi tendinţa să exageraţi. Încercaţi să nu să susţineţi cu încăpăţânare punctul de vedere.

Capricorn – Aveţi tendinţa să vă ocupaţi numai de problemele personale şi să neglijaţi relaţiile sentimentale. Riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă.

Vărsător – Vă încăpăţânaţi să demonstraţi celor din jur că aveţi dreptate. Ceea ce nu ştiţi este că, datorită conjuncturii nefavorabile, s-ar putea să-i pierdeţi pe cei din jur.

Peşti – Vă veţi remarca în societate, dar dacă veţi ieşi prea mult în relief, veţi activa duşmanii ascunşi care vor trece la atac. Este momentul să faceţi o schimbare în viaţa dvs.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horia Brenciu, în căutare de vedete
Colectarea restanţelor nu se poate face de la rudele persoanelor decedate
Cum s-a răzbunat fostul Baltă pe actualul Ceplinschi
Patapievici, Ofiţer al Ordinului Artelor şi Literelor din Franţa
România reduce numărul de soldaţi români din străinătate
U.E. susţine integritatea teritorială a Basarabiei
Victimele deportărilor staliniste din Basarabia nu-şi pot recupera averile
Comentariul comentariilor (CXLVII)
(Ioan Rotundu)
Oratorul şi antreprenorul de pompe funebre
Program Tele'M Botoşani
Vrea o mână de ajutor... să câştige un ban
Caz de incest la Stăuceni
100 de euro – motiv de scandal între profesori
Scandalagii din cimitirul Pacea au fost amendaţi
Obuze aflate pe punctul de a exploda
Apa Grup ne umflă facturile la apa meteorică
Incendiu în zona Cornişa
Peremiştii îşi plâng soarta
Şefa Loteriei Naţionale este nună mare la Botoşani
Distracţie la cote maxime pentru tudoreni
Activitatea de protecţie a plantelor nu prea este întrebată
Parcare cu plată pentru şoferii botoşăneni
Festival de muzică rock la Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog