Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
12703
De la 07 Ianuarie 2003
80767303

Horoscop

  • 14 September 2008, 23:00
Berbec – Îi obligaţi pe cei cu care colaboraţi să fie mai puţin indiferenţi şi obţineţi rezultate remarcabile. Din păcate, nu finalizaţi nimic important şi trebuie să faceţi un nou proiect.

Taur – Sunteţi mai rigid ca de obicei şi nu vă înţelegeţi prea bine cu cei care au funcţii sau influenţă. Ar fi bine să evitaţi reparaţiile care comportă riscuri şi drumuri lungi şi obositoare.

Gemeni – Prietenii sunt un stimulent pentru intelectul dvs. După ce rezolvaţi problemele curente, treburile gospodăreşti şi sarcinile de serviciu, vă permiteţi o scurtă relaxare.

Rac – Situaţia financiară vă creează unele probleme. După o zi tulbure, resursele băneşti sunt reduse şi intraţi cu greu în posesia sumelor de care aveţi nevoie. Aveţi de achitat şi nişte datorii.

Leu – Veţi avea de semnat acte sau de obţinut o aprobare. Veţi avea de-a face cu multă lume, ceea ce vă va încânta, dar vă va obosi peste măsură.

Fecioară – Veţi avea un dialog cu cei de acasă legat de chestiuni financiare. Nu insistaţi să vi se accepte ideile căci oricum până la urmă totul se va rezolva după dorinţa dvs.

Balanţă – Aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană bine proporţionată din punct de vedere social. Dacă veţi fi atent la tot ce spuneţi, puteţi conta pe sprijinul acesteia într-o chestiune delicată.

Scorpion – O zi în care veţi fi pus în situaţii dintre cele mai diferite. Dvs. veţi face faţă cu bine şi asta vă va pune într-o lumină favorabilă, în faţa celor din jur.

Săgetător – Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu ezitaţi. Aveţi toate şansele să câştigaţi bine. Astăzi luaţi decizia să încheiaţi o tranzacţie. În curând se va dovedi că aţi fost inspirat.

Capricorn – Vă simţiţi foarte bine la o întâlnire cu prietenii, unde vă faceţi remarcat prin talentul de orator. Ar fi bine să fiţi cumpătat la masă, pentru să sunteţi predispus la indigestii.

Vărsător – Vă hotărâţi să faceţi o investiţie profitabilă pentru familie şi trebuie să faceţi mai multe drumuri scurte. S-ar putea să daţi piept cu birocraţia, dar reuşiţi să vă descurcaţi.

Peşti – Sunteţi comunicativ şi convingător şi reuşiţi să aplanaţi un conflict apărut în cercul dvs. de prieteni. Este posibil să obţineţi un câştig frumos dintr-o activitate economică.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Birocraţia şi indolenţa îi ţine la uşa apartamentelor
Studenţii botoşăneni preferă să facă afaceri în prestări servicii
A încercat să se sinucidă pentru... banii de alocaţie
Buhăianu îşi sperie adversarii
el crede că merită un al doilea mandat de deputat
Prins cu pistolul... în sac
O nevăzătoare din Botoşani la Congresul Orbilor Esperantişti
Indicatoarele rutiere au mare lipici la hoţi
Eric Braeden a jucat tenis cu Ilie Năstase
Gaura Neagra a apărut în Galaxia noastră
cercetătorii sunt stupefiaţi
Isteţime pe probleme de sex
Visul lui Patriciu
Replica lui Iliescu
Cu păsărica goală... la Vacanţa Mare
Meşter care se pricepe la toate
„Steaua fără nume” rezistă!
Ioan Rotundu
Culmea prostiei la români
a luat credit de la bancă să cumpere un colier Bvlgari fals
Comentariul comentariilor (CLXL)
(Ioan Rotundu)
Program Tele'M Botoşani luni, 15 septembrie
Birocraţia pune bolnavii internaţi la plata spitalizării
Tuberculoza nu iartă
Ţurcanu a pus gând rău producătorilor şi comercianţilor
De la anul, donatorii de sânge nu vor mai primi niciun fel de recompense
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă