Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
34258
De la 07 Ianuarie 2003
92435303

Horoscop

  • 7 December 2008, 23:00
Berbec: Mici schimbări pozitive la locul de muncă. Simţul dvs. practic e sporit şi vă sunt recunoscute meritele. În situaţii delicate, mai trebuie să vă impuneţi autocontrolul.

Taur: Veţi avea tendinţa de a exagera, dar ar fi de dorit să vă controlaţi la maximum ca să nu riscaţi pierderi iremediabile în viaţa de cuplu.

Gemeni: Inspiraţi încredere, simpatie şi la nevoie, dovediţi că sunteţi deosebit de puternic. Evitaţi însă atitudinile războinice. Puteţi avea senzaţia că sunteţi criticat.

Rac: S-ar putea să constataţi că v-aţi făcut planuri total nerealiste. Vă recomandăm să vă sfătuiţi cu partenerul. Împreună puteţi rezolva problemele cu care vă confruntaţi.

Leu: Astăzi vă faceţi timp pentru a vă ocupa şi de hobby-urile dvs. Un membru al familiei poate pleca pentru o perioadă lungă, iar acest lucru vă dă peste cap echilibrul sufletesc.

Fecioară: Aveţi o zi eficientă. Doriţi să puneţi lucrurile la punct în familie. Vigoarea vă ajută să rezolvaţi multe probleme, să scăpaţi de tracasări. Nu exageraţi!

Balanţă: Succesul pretinde multă bătaie de cap, dar simţul practic şi ambiţia vă ajută. Nu vă încredeţi însă în soluţii miraculoase, mai ales dacă sunt oferite de prieteni.

Scorpion: Şi dvs. trebuie să daţi dovadă de răbdare, tact şi precauţie. Simţul practic şi deschiderea mentală vă ajută. Încercaţi să păstraţi echilibrul în alimentaţie.

Săgetător: S-ar putea să vă certaţi cu persoana iubită, pentru că vă înţelege greşit. Încercaţi să lămuriţi lucrurile cu calm. După amiază aveţi de făcut multe drumuri scurte.

Capricorn: Chibzuinţa şi intuiţia dvs. vă conduc numai spre rezultate bune. Dacă însă simţiţi nevoia să schimbaţi ceva, verificaţi şi cât vă costă. Nu riscaţi în investiţii nesigure.

Vărsător: Nu este momentul să cereţi o mărire de salariu, chiar dacă sunteţi convins că o meritaţi. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţile de rutină, care nu necesită concentrare.

Peşti: Este bine să fiţi sincer cu cei apropiaţi. Orice minciună poate atrage după sine conflicte sau chiar despărţiri. Cel mai bine ar fi să mergeţi pe drumul pe care deja aţi pornit.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Câmpanu l-a mazilit din nou pe Ţurcanu
mazilitul pregăteşte al doilea marş către Bucureşti el speră ca Tăriceanu să-i ţină iar partea
După îndelungi controverse, patinoarul a fost inaugurat
Dezvăluie un secret liberal din alegerile locale
Grupul vocal „Steluţa” la Festivalul de la Braşov
Ţurcanu vrea să curgă sânge… politico-liberal
Pentru unii, Moş Nicolae le-a adus foc şi pară
Românul şi futurologul
Comentariul comentariilor (CCLIX)
(Ioan Rotundu)
Ăştia sunt disperaţi, probabil stau prost cu recuperările!
Ţin loc de soţ
Oprişanu face socoteli astăzi, fără a ţine seama de criza economică de mâine
Din nou probleme cu laptele praf
Creşterea numărului de şomeri devine alarmantă
Învăţăm să ne asigurăm pensia de bătrâneţe
Vin primele calculatoare pentru elevi
Ce este mai periculos: criza economică sau munca la negru?
Cine pe cine va împuşca?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă