Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Caricaturi
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
2488
De la 07 Ianuarie 2003
75033790

Horoscop

  • 10 August 2009, 23:00
Berbec – Mintea dvs. este astăzi limpede şi eficientă. De aceea şi puterea de convingere vă este maximă. Încercaţi să vă găsiţi parteneri pentru afacerile în care sunteţi implicat.

Taur – Drumurile scurte, chiar dacă sunt obositoare vă vor avantaja astăzi. Veţi primi o veste cam ambiguă dar nu trebuie să vă îngrijoraţi. Manifestaţi înţelegere faţă de prieteni!

Gemeni – Cu toate că intuiţia se opune uneori argumentelor raţionale sau tendinţelor afective, modul fericit în care se aranjează lucrurile vă asigură o zi bună.

Rac – Mobilitatea gândirii şi rapiditatea cu care acţionaţi, valorificate în educaţie, carieră sau iniţiative curente, pot fi dirijate spre obiective superioare.

Leu – Noile cunoştinţe vă îndeamnă să revizuiţi puncte de vedere şi să abordaţi un stil de lucru flexibil, fără a renunţa la principiile de bază. Partenerul este elementul surpriză.

Fecioară – Poziţia privilegiată, popularitatea de care vă bucuraţi sau evoluţia financiară pozitivă vă permit o oarecare detaşare în abordarea problemelor de serviciu.

Balanţă – Căutaţi să împăcaţi dorinţa de a pune deoparte ceva bani cu nevoia de a vă asigura confortul astfel încât să vă simţiţi bine şi să aveţi eficienţă. Este o zi cam agitată.

Scorpion – Conştient de punctele câştigate, domoliţi ritmul şi vă aplecaţi cu mai multă răbdare asupra problemelor curente şi a relaţiei de cuplu. Ascultaţi şi sfaturile partenerului!

Săgetător – Amabilitatea şi entuziasmul cu care participaţi la problemele celor dragi vă atrag simpatia unei femei. Sunteţi cam neatent cu banii. Aveţi o bucurie din partea unui prieten.

Capricorn – Deopotrivă activ şi hotărât, vă asumaţi sarcini deosebite, dar nu prea aveţi energie fizică. Dacă vă asiguraţi şi momente de relaxare, nu veţi resimţi efortul depus.

Vărsător – Vă odihniţi, vă relaxaţi şi acordaţi mai multă atenţie copiilor sau persoanei iubite. Dacă vă suprasolicitaţi, pot apărea probleme de sănătate. Sunt posibile fluctuaţii financiare.

Peşti – Partenerul vă acordă multă atenţie şi este mai tandru ca de obicei, dar poate face o gafă în societate. Este o zi în care nu aveţi timp să vă plictisiţi, în care vă întâlniţi cu o mulţime de persoane.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Pagini Mobile, lansează primul catalog al firmelor pe telefonul mobil
Comunicat FSLI
Dana Rogoz şi-a schimbat look-ul
Doar două şcoli din Flămânzi, din patru, îşi vor păstra personalitatea juridică
20 de kilometri de drum ecumenic Rădeni-Balş
Oraşul Flămânzi va avea propria scenă pentru mitinguri şi spectacole
Utilajele grele din Frumuşica, cumpărate printr-o ingenioasă „portiţă” legislativă
Test de funcţionare a coaliţiei PDL - PSD
Nedumerirea pruncului
Vă invită la un masaj tailandez
Artiştii populari sunt mai interesaţi ca niciodată să păstreze vechile meşteşuguri
Locuinţa primarului Flutur spartă de hoţi
cartierul rezidenţial Alfa Land nu mai prezintă siguranţă
Copiii botoşăneni s-au jucat de-a pompierii!
Georgieni opriţi din drumul ilegal spre Uniunea Europeană
Adevărata Românie (II)
scandal pe seama Cimitirului vesel
Recorectarea lucrărilor de la bac a dat la iveală multă generozitate
Tot mai multe fântâni au apă cu nitriţi şi produc intoxicaţii
Instruire pentru prevenirea malpraxisului
Asistenţii medicali nu acceptă salarii dijmuite
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă