Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Economic
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi:
12038
De la 07 Ianuarie 2003
75062191

Horoscop

  • 25 January 2011, 23:00
Berbec – Din pricina deziluziilor din ultima vreme, sentimentul de nemulţumire în plan afectiv va pune stăpânire pe dvs. Nu este cazul să faceţi schimbări pe acest plan. Riscul e mare.

Taur – Optimismul dvs. îi pune la grea încurcătură pe acei parteneri care nu vă cunosc suficient şi vă cred toate promisiunile. Primiţi multe telefoane şi poate chiar musafiri nepoftiţi.

Gemeni – Familia este alături de dvs. şi acest lucru vă dă un sentiment de siguranţă. Tocmai de aceea, încercaţi să fiţi mai receptivi la nevoile pe care le au cei din apropierea dvs.

Rac – Ponderaţi-vă pornirile exagerat de critice, căci astfel de manifestări vă vor aduce neplăceri. Vizita unor prieteni vă face ca atmosfera din căminul dvs. să fie deosebit de veselă.

Leu – Chiar dacă nu aţi rezolvat tot ceea ce v-aţi propus, nu trebuie să intraţi în panică. Cunoştinţele pe care le aveţi vă permit să faceţi unele speculaţii financiare.

Fecioară – O activitate socială vă va da ocazia să ajungeţi în centrul atenţiei unui grup mai mare de persoane. Dacă doriţi să vă păstraţi cota de popularitate, încercaţi să fiţi mai modest.

Balanţă – Încercaţi să fiţi mai conciliant, să faceţi voia părinţilor şi a celorlalte rude, nu neapărat pentru că aveţi nevoie de ei, dar, de această dată, chiar au dreptate.

Scorpion – Dacă vă veţi orienta energia către serviciu, ideile dvs. au şanse să fie strălucite. Dacă nu, fiţi prudent în tot ce faceţi deoarece ar putea să vă dea de lucru.

Săgetător – Aţi dori să demonstraţi că sunteţi capabil de fapte mari, dar vă avertizăm că situaţia nu vă favorizează suficient. Aşa că mai aveţi puţină răbdare.

Capricorn – Dacă veţi da dovadă de stăpânire de sine şi înţelepciune, ziua de astăzi vă va aduce liniştea mult dorită. Nu riscaţi să faceţi singuri o treabă la care nu vă pricepeţi.

Vărsător – Aveţi o zi plină, în care totul va merge din plin. Sunteţi într-o formă de zile mari, iar energia vă susţine eforturile. Partenerul de viaţă ar putea avea o realizare socială.

Peşti – Aţi putea să vă ocupaţi de activităţi mai deosebite, cu atât mai mult cu cât energia dvs. este superioară atât cantitativ, cât şi calitativ. Sunteţi în măsură să obţineţi şi unele rezultate.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


„Cetăţenii nu sunt boabe de fasole, sunt oameni”
a atras atenţia prefectul cristian Roman
La Botoşani s-a înfiinţat Comitetul de Coordonare a Administraţiei Agricole
Cincizeci de şcoli mici din judeţ ar urma să fie închise
Alegeri cu scandal
DSP joacă un rol cheie în organizarea centrelor de permanenţă
Medicul de familie va putea verifica pacientul online
Contribuţia la sănătate se va putea plăti şi la CEC
Pensii majoratze la anumite categorii sociale
Caricatura zilei: Mesaj politic pentru Ţâbu
Bancul zilei: Motiv de gelozie
Premierul bulgar nu se teme de atacuri teroriste
la fiecare colt de strada e un magazin de kebab
Arhiepiscopia Romanului si Bacaului primeste de la MApN doua avioane MiG 21
Poliţia politică interbelica pe urmele comunistului Ceausescu Nicolae
Discursul Preşedintelui Obama adresat Congresului
din seria "Stiai ca...?"
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă